Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krainová, Bendová a Kerndlová ve videu, jak zhubnout. Snadno shozená kila a překvapivé změny postavy

15. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Co s partiemi, kde tuk vzdoruje i všem snahám o zdravý životní styl a sportování? Podívejte se, jak známé celebrity ve videu plném překvapivých výsledků žasnou nad proměnami žen, které vyzkoušely hit v rychlém a bezbolestném hubnutí.

Jana, Zdena, Lenka a Juliana se nebály do boje se svými nedostatky pustit naplno. Ve chvíli, kdy selhávala dieta i cvičení, pomohla nejmodernější laserová liposukce. O zkušenosti s ní se podělily svým patronkám Simoně Krainové, Alici Bendové a Tereze Kerndlové ve videu, které musíte vidět.

Video se připravuje ...
Populární Laserová liposukce SlimLipo na Klinice Yes Visage • VIDEO: Klinika Yes Visage

Autor: Klinika Yes Visage

„Břicho bylo po dětech moje kritická partie. Cvičila jsem, chodila běhat, všechny ostatní partie byly v pohodě, ale břicha a boků jsem se prostě nemohla zbavit,“ říká Jana (41) o moderní laserové liposukci, kterou podstoupila na Klinice YES VISAGE. „Bála jsem se zbytečně, liposukce předčila moje očekávání. Nepředpokládala jsem, že bude mé břicho skoro vyrýsované. To je pro mě úplně nejvíc,“ svěřuje se Jana o svém vítězném boji s kilogramy.

 

Autor: Klinika Yes Visage

Zdena (51) se oproti svým vrstevnicím liší. Pravidelně cvičí a věnuje se zdravému životnímu stylu. „Ani přes všechny snahy se mi nedařilo zhubnout břicho a boky. Proto jsem se rozhodla pro laserovou liposukci SlimLipo. Samotný zákrok vůbec nebolel, ale nejlepší bylo, že si toho hned všichni přátelé všimli. S plochým bříškem se zvedlo i mé sebevědomí a nálada,“ říká pyšně sympatická blondýnka, kterou skvělý výsledek motivoval k setrvání u dobrých návyků. Více o laserové liposukci SlimLipo na https://www.yesvisage.cz/cz/liposukce-slimlipo-1

Autor: Klinika Yes Visage

Sportovkyně Lenka (28) řešila tukové bochánky na stehnech, se kterými si neporadili trenéři ani lékaři. „Zkusila jsem rolletiky, lymfatické masáže – vůbec nic nepomohlo. Za liposukci se nestydím, jsem na ní naopak velmi hrdá.“ Kromě viditelné změny si Lenka užívá i bonus: „Z mých velkých stehen se stala krásná a přirozená prsa. Tuk odsátý ze stehen byl použit na zvětšení prsou. Plnější prsa jsem si přála velmi dlouho.“ Více o přenosu tuku na https://www.yesvisage.cz/cz/prenos-tuku

Autor: Klinika Yes Visage

Další spokojenou klientkou Kliniky YES VISAGE je Juliana (40), pro kterou se inspirací stala spokojená kamarádka. „Bohužel patřím k ženám po čtyřicítce a některé partie už nejdou prostě dolů. Díky bříšku a bokům jsem se už nevešla do svých džínů. Díky liposukci SlimLipo mám v pase o pět centimetrů míň a sedm kilo dole! Se špíčkem jsem shodila i vlasy,“ radostně komentuje své znovunalezené sebevědomí Juliana. 

Autor: Klinika Yes Visage

„Laserová liposukce SlimLipo je skutečně hit a nejpopulárnější liposukce současnosti. Je rychlá, bezbolestná, bez celkové anestezie a dlouhého zotavování. Navíc s dvojím efektem - tuky mizí a laser zároveň zpevňuje pokožku, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti,“ vysvětlil nám specialista Kliniky Yes Visage na liposukce, MUDr. Tomáš Paduch. Málokdo také ví, že touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například také povislé paže nebo podbradek a dvojitou bradu.

Autor: Klinika Yes Visage

Pokud i Vás trápí nějaké kilo navíc, obraťte se na odborníky na laserovou liposukci SlimLipo z Kliniky YES VISAGE s více jak 30 000 spokojenými klienty ročně, jež je největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie v Česku a na Slovensku s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Přihlásit se můžete také do soutěže o proměnu na webu kliniky na www.yesvisage.cz