Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásná snoubenka prince Harryho: Jaké jsou její triky?

9. prosince 2017 | 06:00

Meghan Markle, snoubenka prince Harryho, je v současnosti celebritou číslo jedna. Protože její krása je oslňující, zajímalo nás, jaké jsou její tipy a triky, jak docílit těch nádherně lesklých vlasů plných objemu. Čtěte dál!

Vsadíme se, že pro příští rok bude nejvíc trendy barva vlasů tmavě hnědá. Přesně taková, jakou nosí Meghan (36). Jednu dobu nosívala světlejší hnědou, ale v té vůbec tak nevynikla jako v té tmavší. Není divu, má afroamerické kořeny, a proto její přirozené vlasy jsou kudrnaté! Její maminka je totiž Afroameričanka a otec je Holanďan, ale vyrůstala v Los Angeles.

Vlasy nosí Meghan většinou natočené do volných vln, které jí rámují obličej. Její vlasy jsou plné objemu. Jak to ale Meghan dělá? Aby získala do vln vzdušnost, dělá jednoduchý trik – předkloní hlavu a hodí vlasy dozadu. Někdy přidá trochu sypkého pudru, který objem podpoří.

Tohle je sice dobrá rada, ale u jemných vlasů, jako mám například já, ten objem vydrží asi minutu. To, že její vlasy mají tak skvělý objem, může dost dobře být tím, že když si narovná a vyfouká své od přírody kudrnaté vlasy, je jasné, že mají lepší texturu než vlasy rovné. 

Fotka Meghan z dob střední školy, kdy nosila své vlasy kudrnaté, boří internet:

Fotka, kterou sdílela Kamie Crawford - Meghan Markle v době střední školy a dnes!
Autor: twitter.com

Meghan je herečkou, takže nějaký čas ve svém životě strávila v přítomnosti profesionálních vizážistů a ví, co jí sluší a jak pečovat o pleť i jak se nalíčit. Používá bázi pro rozjasnění pleti a poté nanese make-up jen na místa, která potřebují korekci. Nerada totiž zakrývá své pihy. Proto její pleť vypadá tak sjednoceně, ale zároveň přirozeně.

Jejím kosmetickým pomocníkem číslo jedna je korektor, který nanáší pod oči i do vnitřního koutku oka. Tím si zajistí svěží look a zamaskuje to, že se nevyspala zrovna do růžova. V jednom rozhovoru také přiznala, že by se neobešla bez kleštiček na řasy, protože díky nim člověk hned vypadá živější. Za jejími dlouhými řasami stojí ale i používání séra na řasy.

Další tip se týká opět vlasů – těch neposedných malých vlásků, které nejdou zkrotit. Meghan to ale dokáže. K ruce si vezme kartáček na zuby, ten přestříká lakem na vlasy a jednoduše s ním vlasy učeše. To se hodí zejména v případě, kdy si vyčešete uhlazený drdol.

Tajemství mladistvé pleti a výrazných rysů? Obličejové cvičení! "Přísahám, že to funguje, i když se u toho můžete cítit hloupě. Ve dnech, kdy cvičím, tak jsou mé čelisti a lícní kosti mnohem více definované," říká Meghan. Že bychom to vyzkoušely? 

A nejdůležitější rada na závěr. Protože krása vychází zevnitř, je podle Meghan pravidlem číslo jedna dostatečný pitný režim. Jen tak bude vaše pleť zářit. Pokud je to způsob, jak oslnit prince Harryho, tak pod to se podepíšeme. A zapijeme to sklenicí čisté vody.

Podívejte se na video, na kterém je Harry s Meghan poprvé jako pár na veřejnosti:

Video se připravuje ...
Princ Harry a Meghan Markle poprvé oficiálně spolu na veřejnosti • VIDEO: youtube.com

Autor: Lucie Houdková