Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podívejte se na zásnubní prstýnek, který dostala Meghan od Harryho!

27. listopadu 2017 | 11:32

Harry už stihl za svůj život vystřídat několik partnerek, a tak je trochu nečekané, že se k zásadnímu životnímu kroku rozhoupal relativně rychle. Své vyvolené věnoval zásnubní prsten vyrobený z náramku, který měla jeho matka – princezna Diana. Zatímco Kate tedy na ruce nosí její prsten, nastávající švagrová se musela smířit s méně sentimentálním šperkem.

Znáte jejich příběh lásky? V článku vám odpovíme na otázky, které si nejspíš pokládáte, a v galerii naleznete vývoj tohoto okouzlujícího páru.

Pryč jsou doby, kdy bylo nemyslitelné, aby si urozený princ vzal obyčejnou dívku. Druhý syn princezny Diany Harry se po vystřídání mnoha sukní konečně rozhodl pro jednu vyvolenou. Stala se jí herečka Meghan Markle, která se nyní může pyšnit luxusním prstenem vyrobeným z náramku princezny Diany.

Exotické krásce s kavkazskými kořeny královská rodina možná odpustí i to, že už je jednou rozvedená. Podle královského protokolu si monarcha nesmí vzít osobu, jejíž bývalý partner je stále naživu.

Meghan se v roce 2011 provdala za filmového producenta Trevora Engelsona a o dva roky později se rozešli. Meghanina rodina nedávno zveřejnila fotografie z rodinného alba, kde je vidět, že vztah s Trevorem rozhodně nebyl sňatkem z rozumu.

Meghan a Harry si své soukromí sice hlídají jako ostříži a k vidění jsou zatím málokdy, ale pokaždé je poznat, že je to láska jako trám. Jiskra přeskočila v říjnu 2016 a již o několik měsíců později Meghan prohlašuje do magazínu Vanity Fair: "Jsme zamilovaní až po uši a opravdu spolu chodíme. Vím, že bude muset přijít čas, kdy vám povíme náš příběh lásky, ale zatím si užíváme, že je to takové naše tajemství a jen náš prožitý čas."

Už po pár měsících vztahu oficiálně představil Harry svou přítelkyni královské rodině. To, co mu u jiných trvalo roky nebo čeho se ubohé dívky ani nedočkaly, šlo u Meghan ráz na ráz. Je vidět, že láska dělá divy. Bohužel se ale s oficiálním prohlášením zvedla vlna zájmu o zamilovaný pár. Princ z toho byl velmi zklamaný a podle jeho slov ho mrzelo, že nedokázal svou partnerku před zájmem veřejnosti uchránit.

"Náš příběh je zatím jen pro nás dva. Můžu říct, že Harry je naprosto úžasný přítel a jsme moc šťastní. Já prostě miluji velké milostné příběhy a teď jeden prožívám!" říká Meghan.

"Je skvělá. Miluju ji. Má ráda hry, což je úplně super," řekl zase na adresu své dnes již snoubenky princ Harry. A jaké hry tím myslel? Ne, nenechte se plést, nešlo o hry počítačové, ale o ty vztahové. Uvidíme, jestli po jejich zasnoubení nějakou nezahraje! 

Autor: kaj