Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete mít v létě zdravou a zářivou pokožku? Překvapivě stačí velice málo

1. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Zapomeňte na přípravky plné chemie a oslňte v létě své okolí hebkou a jemnou pokožkou. Přírodní kosmetika je již pár let hlavním trendem v kosmetice. Naprostým hitem letošního léta je ale suchý olej!

Přijde vám to jako šílenost, mazat si v létě v horku a parnu na obličej olej? A ještě k tomu suchý? Možná to zní šíleně, ale až sama poznáte účinky tohoto zázraku, uvidíte sama.

Sluneční paprsky s naší pleti i vlasy umí pěkně zamávat. Stačí strávit pár dní na dovolené u moře a mořská sůl s kombinací ostrého sluníčka udělá z vaší pěstované pleti i vlasů pohromu. Přitom stačí použít suchý olej a problém je vyřešen.

Autor: Diparlux/Puressentiel

Univerzální pomocník pro vaši krásu

Suchý olej se perfektně hodí nejen na pokožku celého těla včetně obličeje, ale můžete jej lehce vmasírovat i do konečků vlasů.  Předejdete tak jejich třepení. Pokud máte strach z mastné pokožky, nemusíte mít obavy. Olej se krásně do pokožky vstřebá a nezanechá žádné mastné stopy ani na pleti, ani na vašem oblečení. Suchý olej NUXE Huile Prodigieuse obsahuje 7 vzácných rostlinných olejů, které díky lisování za studena zůstávají v té nejvyšší kvalitě. Olej z lískového oříšku pleť zklidní, makadamový a mandlový olej pokožku zjemní a vyživí, arganový olej dodá potřebnou regeneraci a olej z Brutnáku a Tsubaki bojuje proti vráskám.

Stačí pár kapek…

Suchým olejem rozhodně není potřeba plýtvat. Stačí pár kapek jemně nanést na obličej, krk nebo vmasírovat do vlasů. Samy budete překvapeni, jak rychle se do pokožky vstřebá. Pleť je dokonale regenerovaná a vyživená. Multifunkční suchý olej NUXE Huile Prodigieuse je vhodný pro všechny typy pleti, je 100% přírodní, neobsahuje žádné parabeny a jako bonus: Nádherně voní!

My už jsme svého favorita pro letošní léto našly. A co vy?