Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zářivá pleť za minutu s pomocí sonické technologie

21. listopadu 2016 | 15:38
Prezentace klienta |

Hodně času věnujeme výběru a aplikaci líčení a často zapomínáme na základní krok – čištění pleti. Přitom je to jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pokožku. Pokud si s čištěním pleti nevíte rady, nebo byste ráda, aby čištění pleti bylo až 7x účinnější než to klasické ruční, pokračujte ve čtení. Povíme vám, jak na to. 

Čištění pleti pomocí sonické technologie

S inovativním systémem čištění obličeje přichází Bellissima se svým produktem Face Cleansing Pro, který je založen na sonické technologii s časovačem. Tento přístroj se postará o hloubkové vyčištění pleti a během okamžiku vaši pleť rozzáří. Pečlivě vyčištěná pleť navíc zvyšuje účinnost kosmetických produktů, které na ní poté nanášíte. Podle klinické studie, které se účastnilo 20 žen, je Face Cleansing Pro 7x účinnější než ruční čištění.

Jak se Face Cleansing Pro od Bellissimy používá?

Ovládání přístroje je velmi snadné, intuitivní a čištění pleti je s jeho pomocí velmi rychlé. Ve skutečnosti vám pro zářivější pleť bude stačit jedna minuta denně, a tu může obětovat každá žena, obzvlášť když výsledkem je hladká pokožka a zvýšení účinku kosmetických přípravků. Použití přístroje je opravdu tak snadné, jak se zdá - na přístroj jednoduše nasadíte nástavec, který chcete použít a zapnete. Přiložíte na pokožku a necháte přístroj, ať vaši pleť čistí. Face Cleansing Pro má navíc automatický časovač, který měří čas, jenž je potřeba na jednotlivé části obličeje, jakmile je vaše pokožka na jedné části již vyčištěná, ozve se zvukový signál, nemusíte tedy vůbec na nic myslet. Face Cleansing Pro můžete používat na čištění pokožky obličeje, ale i krku a dekoltu.

Autor: Tenacta

Nástavce a možnosti využití

K Face Cleansing Pro dostanete v balení pět ergonomických nástavců , ty jsou vymyšleny tak, abyste se snadno dostali i na ty nejhůře dostupné partie a snadno tak zvládli vyčistit každý záhyb. V rámci balíčku dostanete dvě základní hlavice ve verzi Normal pro běžný typ pokožky a Sensitive pro pleť, která potřebuje extra jemnou péči.

Kromě těchto hlavic si můžete vybrat taky z nástavců Peeling, Activation nebo Micromassage. Nástavec Peeling je určen pro použití 1x týdně, má středně tvrdé štětiny a pomáhá s odstraněním odumřelých buněk a obnovení pokožky. Nástavec Activation, jehož povrch je z jemného latexu, se zase postará o masáž vašeho obličeje, která vede k lepšímu vstřebávání kosmetických produktů, čímž zvyšuje jejich účinnost. Poslední nástavec Micromassage, je vybaven „mikro-prstíky“, které vám promasírují pokožku obličeje a zlepší cirkulaci krve v pokožce.

Výhody Face Cleansing Pro

Pojďme si tedy shrnout, v čem inovativní přístroj Face Cleansing Pro od italské značky Bellissima vyniká – jeho použití je snadné a intuitivní, nemusíte měřit čas, protože přístroj má zabudovaný časovač a zvukovým signálem vás upozorní na dokončení čištění. Čištění pomocí Face Cleansing Pro je účinnější než klasické ruční čištění a zároveň se díky ergonomickým nástavcům dostanete i na problematická místa. Vaše pleť bude hladká, zářivá a použití kosmetických produktů účinnější.