Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické dárky, které bude milovat každá žena: Objednejte je on-line!

22. listopadu 2016 | 06:00

Kosmetikou pod stromečkem neurazíte snad žádnou ženu. Musíte si ale dát aspoň trošku záležet. Luxusní parfém, legendární rtěnka nebo krásný design jsou přesně to, po čem byste měli sáhnout. A navíc vás nemusí stát malé jmění. Stačí, když je objednáte na internetu, ovšem pozor, musíte s předstihem!

Klasika, která nezklame

Parfémem zkrátka nezkazíte nic. Pokud si nejste jistí, jakou vůni vybrat, sáhněte po těch, které jsou ověřené lety. Jedním z nich je Chanel N°5, jehož věhlas ve světě parfémů zatím stále nezvládl překonat žádný jiný. Známá návrhářka Coco Chanel původně nechala vyrobit jen 100 lahviček vůně "číslo pět", aby se o ně podělila se svými nejlepšími klienty. Suverénně nejvíc ho ale proslavila Marilyn Monroe, která se na noc do postele oblékala pouze do "pár kapek Chanelu a ničeho jiného". A tak také díky ní – a milionu žen na světě – se Chanel N°5 stále drží mezi nejprodávanějšími vůněmi všech dob.

Video se připravuje ...
Parfém Chanel N°5 neproslavil nikdo jiný, než krásná Marilyn Monroe • VIDEO: youtube.com_chanel/bpž

Pro zralejší ženy

Pokud se vaše maminka, babička, kamarádka či kolegyně neurazí, když jí nadělíte pečující kosmetiku proti vráskám, pak je ideální volbou sérum od nějaké luxusnější značky. Právě pečující sérum je totiž kosmetika, po které sice toužíme, ale zpravidla si ji nekoupíme, protože je nám líto za ni utrácet.

Legendárním sérem je Estée Lauder Advanced Night Repair. Pár kapek rozetřených po odlíčeném obličeji a dekoltu každý den předtím, než se chystáte ulehnout do peřin, dokáže s vaší pletí hotové zázraky. Tmavé kruhy pod očima, nejednotný tón pleti, mimické vrásky a černé tečky? To všechno s touhle kouzelnou lahvičkou mizí neuvěřitelně rychle. Není divu, že se bez něj neobejdou ani slavné herečky Julia Roberts nebo Jennifer Aniston.

Úplně pro každou

Červená rtěnka by neměla chybět v repertoáru žádné ženy. Sluší totiž všem, bez ohledu na věk, styl nebo tón pleti. Pod stromeček nadělte takovou, která nosí jméno nějaké luxusnější značky. Že nebudete platit jen za značku, ale i za kvalitu, vám zaručí například Guerlain KissKiss nebo Chanel Rouge Allure, jejichž rtěnky se vyznačují sytou pigmentací, dlouhou výdrží, nádhernými odstíny a samozřejmě luxusním designem. Pojmem ve světě rtěnek je také značka MAC, která nabízí nepřeberné množství odstínů.

Ať to vypadá

Pokud nechcete vybírat podle značky, ale spíš toužíte po tom, aby váš dárek vypadal originálně, pátrejte u konkrétních kosmetických značek. Nádherné obaly ve stylu 50. let v Americe naleznete u dekorativní kosmetiky značek theBalm nebo Benefit Cosmetics. Pro jednoduchý, čistý styl pečujících produktů pak zapátrejte u značek Rituals, L´Occitane nebo LUSH.

Když máte hluboko do kapsy

I když si nemůžete dovolit utratit za dárek malé jmění, není problém v kosmetickém světě sehnat drobnost, která sice stojí málo, ale udělá spoustu radosti. Ideálním dárkem je v tomto případě balzám na rty, měl by být ale opět něčím zajímavý. Ať už přírodním složením, netradičním balením nebo vůní.

Kosmetické tipy na vánoční dárky naleznete v naší fotogalerii:

Autor: brig