Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Začíná zlatá éra holení se strojkem Braun Series 9 s patentovanou technologií SyncroSonic a titanem potaženým zastřihovačem

31. října 2016 | 14:00
Prezentace klienta |

Braun představuje nový strojek Braun Series 9. Jedná se o mimořádně šetrný a zároveň nejúčinnější strojek na světě. Strojek disponuje patentovanou technologií SyncroSonic, snímající intenzitu porostu, a titanem potaženým HyperLift&Cut zastřihovačem špičkového designu, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

 

Nulové podráždění díky pokročilé technologii

Méně tahů znamená méně podráždění pokožky. Právě proto Braun do strojku Braun Series 9 zabudoval řadu nových řešení. Holící hlava má pět prvků, přičemž každý je určen pro jiný druh porostu. Ve srovnání s ostatními strojky, Braun Series 9 potřebuje mnohem méně tahů, díky čemuž zůstane pokožka hladká a jemná.


Strojek se automaticky přizpůsobí intenzitě porostu

Díky patentované technologii SyncroSonic strojek analyzuje hustotu vousů a přizpůsobí jí svou sílu. Tuto technologii oceníte zejména při holení na krku. Během jedné minuty strojek provede 40 000 řezů.

Krásnější a odolnější než zlato

Prémiové potažení zastřihávače HyperLift&Cut je navrženo tak, aby snížilo tření za účelem co nejjemnější oholené pokožky. Potažení navíc poskytuje ochranu před korozí a prodlužuje životnost strojku, který spolehlivě oholí až 50 000krát. Titanový proužek přináší neobyčejně jemný zážitek s holení a navíc je zcela přátelský ke kůži.

Autor: Braun

Mokré i suché holení

Díky technologii Wet&Dry je Braun Series 9 schopen pracovat v jakémkoliv prostředí. Každý muž si díky němu může vybírat, zda se oholí namokro, nasucho, s vodou, pěnou, gelem, nebo ve sprše.

Braun Series 9 je plně omyvatelný a může být lehce očištěn v tekoucí vodě. Některé modely jsou nabízeny společně se stanicí Clean & Charge, ošetřující strojky na alkoholové bázi. Jediným stisknutím tlačítka se tak strojek sám vyčistí, nabije, promaže a vysuší. Díky alkoholové bázi z něj bude desinfikováno až 99,999 % bakterií.

Autor: Braun

Špičková kvalita a skvostný design

Nový strojek Braun Series 9 představuje vrchol řemeslného zpracování a kvality. Braun Series 9 má jednodílovou konstrukci, což zvyšuje jeho stabilitu a odolnost. Díky ergonomickému tvaru přesně pasuje do ruky a uživateli poskytuje maximální kontrolu.

Nabíjecí stanice zabírá minimum místa a strojek bude díky ní vždy připraven k použití.

Strojky jsou dostupné v klasických elegantních barvách: chromované, stříbrné, černé, modré a zlaté. Ať už se rozhodnete pro kteroukoliv, strojek skvěle zapadne do vaší koupelny. Braun Series 9 se navíc stane intenzivním zážitkem rána každého správného muže.

Braun Series 9, cena dle modelu:

9240s W&D: 10 990 Kč

9260s W&D: 10 990 Kč

9290cc W&D: 11 990 Kč

Více informací naleznete zde