Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 kosmetické triky z internetu: Sbohem kruhům pod očima! Objem vlasů do 5 sekund

  • 23. září 2016 | 06:00

    Vizážistky a kosmetické blogerky z celého světa přicházejí neustále s novými triky, které nám usnadní líčení i úpravu vlasů. Vybraly jsme tři z nich, které nás právě teď nejvíce zaujaly.

  • Jak se zbavit pytlů pod očima

    Oteklá víčka, pytle pod očima i tmavé kruhy jsou noční můrou snad každé ženy. Když jsme ve stresu, přeženeme to s alkoholem nebo si zkrátka nemůžeme dopřát dlouhý spánek, objeví se jako blesk z čistého nebe a mnohdy ani ten nejlepší korektor nepomůže. Pak přicházejí na řadu "babské triky", které podle blogerky ve videu rozhodně fungují. Zkuste si přiložit na oči vylouhované sáčky heřmánkového čaje, lžíce, které byly předtím hodinu v mrazáku, nebo plátky okurky. Jednu z těchto "ingrediencí" nechte ideálně 10 minut působit a měla byste vidět doslova zázraky!

    Video se připravuje ...
    Jak se zbavit napuchlých očí • VIDEO: youtube.com

  • Objem vlasů za 5 sekund

    Všechny brunetky a černovlásky, pozor! Díky tomuto skvělému triku si opticky vytvoříte větší objem vlasů už za 5 vteřin. Jednoduchý trik používá třeba Kim Kardashian nebo Jennifer Lopez. Stačí k tomu jen tenčí štěteček a oční stíny v barvě vašich vlasů. Ty si naaplikujte pomocí štětce na pěšinku. Když ji zamaskujete, opticky se vám celý účes nadzvedne. Snadné, ale velmi efektní!

    Video se připravuje ...
    Objem vlasů • VIDEO: youtube.com

  • Jak nejlépe nanést řasenku

    I obyčejné používání řasenky je věda! Blogerka vám ve videu poradí, jak si řasenku nanést tak, abyste měla co nejdelší a nejhustší řasy. V prvním kroku použijte kleštičky, kterými řasy natočíte. Pak si připravte vaši oblíbenou řasenku, přiložte kartáček k horním řasám a pomalu mrkněte. Při zavírání oka řasenkou trochu točte do protisměru. Jedině tak se prý řasy maximálně natočí. No, nedáme nic za to, když to vyzkoušíme.

    Video se připravuje ...
    Jak na dokonalé řasy • VIDEO: youtube.com

Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika, líčení, triky, youtube, blogerky
Diskuse ke článku
.