Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

3 žhavé kosmetické novinky: Voňavý lak na nehty a duhový rozjasňovač

  • Seznamte se s aktuálními kosmetickými novinkami
    30. dubna 2016 | 06:00

    Ve světě kosmetiky se stále objevují nové výrobky. Prozkoumaly jsme proto žhavé novinky, abychom zjistily, co právě teď nejvíce frčí. Znáte třeba duhový rozjasňovač?

  • Duhový rozjasňovač

    Pokud milujete líčení a ráda zkoušíte nové věci, určitě už jste dávno podlehla storbingu – tedy technice, díky které vaše pleť získá zdravý a přirozený lesk. Vše, co k ní potřebujete, je pouhý rozjasňovač, který nanesete na nos, špičku brady, střed čela, oblast nad lícními kostmi a do vnitřního koutku oka. Pudrové, tekuté i krémové rozjasňovače určitě znáte, ale co duhový? V posledních dnech jsou ho plné sociální sítě a blogy, ženy z něj naprosto šílí.

    Není se čemu divit, duhový rozjasňovač je vysoce pigmentovaný, a tak na jakékoliv pleti vytváří nádherný lesk. Odstíny můžete různě kombinovat a při nanášení vyzkoušet nekonečně variant. Klidně jím můžete nahradit i oční stíny! V běžných obchodech zatím není dostupný a na internetu je beznadějně vyprodaný, časem se však určitě objeví i na regálech v drogeriích.

    ...
    Autor: archiv firem
  • Maska s dřevěným uhlím

    Nejoblíbenější česká blogerka Petra Vančurová pro své fanoušky pravidelně testuje kosmetické novinky. Troufla si i na speciální masku na čištění pórů, ve které je dřevěné uhlí. Maska pocházející z Koreje je ve světě velmi populární, a to dokonce mezi celebritami. Maska by měla působit jako magnet na mastnotu a toxiny a vaše pleť by už po prvním použití měla být výrazně svěžejší.

    Maska je černá, chladivá a poměrně řídká. Není třeba nanášet ji na celý obličej, ale pouze na problematické části, takže na čelo, nos, popřípadě bradu. Po nanesení necháte masku několik minut zatuhnout. Poznáte to tak, že zmatní. A přichází na řadu sloupávání, během kterého probíhá čištění. Podle blogerky je sundávání masky naprosto bezbolestné a hned po první aplikaci jsou nápadně viditelné výsledky!

  • Voňavý lak na nehty

    Lesklé, matné, s flitry – tyhle laky na nehty už všechny známe. Kosmetická firma Guerlain však přišla na trh s absolutní novinkou. Ve své nové kolekci Le Petite Robe Noire mají laky na nehty, které po zaschnutí nádherně voní. Oslňující vůně červeného ovoce na nehtech vydrží 24 hodin, ale snadno ji můžete oživit další vrstvou laku.

    Laky jsou ve všech odstínech dostupné i u nás. Pořídíte je například v parfumeriích Douglas nebo Marionnaud za cca 650 korun.

    ...
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  kosmetika, novinky, blogerky, blogerka, beauty
Diskuse ke článku
.