Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trendy účesy: Vsaďte na vzdušnou ofinu nebo lokny!

  • Jaký účes si vyberete?
    6. srpna 2016 | 06:00

    Přemýšlíte o změně účesu? Nechte se inspirovat nejaktuálnějšími trendy, jak je vidí naše i zahraniční kadeřnická esa. Vybere si každá. Ať už chcete na kluka nebo jen zastřihnout lokny.

  • Zlatá 70.



    Kolekci účesů inspirovanou Suzi Quatro, Blondie nebo Miou Farrow vymyslel kadeřnický vizionář Paul Gehring pro firmu Alcina a jsou pro ni typické tři prvky: ofiny, lokny a mullety (vlasy jsou po stranách hlavy a na temeni nakrátko a vzadu zůstávají na ramena nebo na záda). Delší ofina a lokny sluší mladým holkám, ale krátká ofina i mullety mají omlazující efekt pro téměř každý typ ženy.
    Alcina
    Autor: archiv firem
  • K pomilování



    S tímhle trendem přišla asociace Haute Coiffure Francaise, která sdružuje nejslavnější salony světa. Kolekce s názvem Love je plná žen v něžných nevinných šatech v bílé barvě s trochu rozcuchaným a neuspořádaným střihem. Nádherná kombinace rebelství a něhy.
    Love
    Autor: archiv firem
  • Sportovní, ale sexy



    Jean Louis David se zaměřil na účesy do města. Inspirovaly ho nejen olympijské hry, ale i osmdesátá léta. Kombinace sportovní kolekce, která je zároveň sexy, si hraje s rafinovaným tónováním vlasů. S krabičkou blond barvy z drogerie si letos rozhodně nevystačíte.
    Jean Louis David
    Autor: archiv firem
  • Sluncem políbená



    Experti firmy L´Oréal Professionnel tvrdí, že absolutní hit letošního léta jsou sestříhané rovné nebo vlnité vlasy s ofinou. Ideálně se vzdušnou ofinou. Další hit je kudrnatý bob ve stylu „Flash Dance“, také romantické vlny a dva drdůlky, které miluje i zpěvačka Katy Perry. Co se týče barev, kralují melíry. Čím dál oblíbenější je ten, který imituje zesvětlení od sluníčka.
    L´Oreál
    Autor: archiv firem
  • Vlasy ve větru



    Česká populární kadeřnice Petra Měchurová se nebojí odvázat. Tentokrát se nechala inspirovat plážovými účesy, které jsou lehké, vzdušné a vlají ve větru. Pohyb je jeden z trendů, které vlasům sluší. Žádné helmy, těžké střihy ani kila laků na vlasy.
    Petra Měchurová
    Autor: archiv firem
  • Plno lesku



    Lesk se nosí na těle (zkuste třeba tělové krémy se třpytkami, které vypadají skvěle na opálené kůži), ale i ve vlasech. Pokud v sobě máte kus rebelky, nechte se inspirovat účesy kadeřnice Anny Pavlicové.
    Anna Pavlicová
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, krása, vlasy, účesy, účes
Diskuse ke článku
.