Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Letní trendy v lacích na nehty: Frčí modré a ty v barvě cukrátek

Video se připravuje ...
Letní trendy v lacích na nehty: In bude mint a cukrátka
VIDEO: Adam Balažovič
21. června 2016 | 06:00

Léto je ideální k tomu, abyste se barevně odvázala a pustila si nejen do šatníku, ale i do líčení a laků na nehty všechny barvy duhy. Jaké budou IN letos v létě? Nekorunovanou královnou se už třetí sezonu stává mint, ale populární budou také laky v barvě cukrovinek, bonbonů a lízátek.

Sally hansen Miracle Gel, odstín B Girl, 129 Kč, koupíte v síti drogerií
Autor: archiv firem
Mint je barva, která je v létě oblíbená už třetí sezonu. Není divu, tento světlý zelenomodrý odstín totiž vypadá naprosto božsky na opálených rukou, a navíc sluší každé délce i tvaru nehtů. Najdete ho proto snad u každé kosmetické značky – od těch nejluxusnějších až po ty, které snadno koupíte v drogeriích.

Další stálicí nehtového nebe i letos v létě zůstává navy modrá barva. Sytě modrá, která připomíná hloubku oceánu a uniformy námořníků, je zajímavá a přitom elegantní zároveň. Nebojte se jít do její matné, nebo naopak třpytivé varianty.

Striplac odstín 915 Just Joy, 460 Kč, koupíte na www.alessandro-cr.cz
Autor: archiv firem
Opravdovým trendem letošního roku se ale stávají veselé odstíny v barvách cukrovinek, které střídají loňské neonové laky. Sytě i světle růžové, tyrkysové, fialové a žluté odstíny se nebojte na nehtech kombinovat, vrstvit a stínovat. Právě tento způsob aplikace totiž letos frčí.

 

Autor: brig