Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vyzkoušeno před kamerou: Nový čisticí krém od Dermacolu a bio tvářenka

30. května 2016 | 06:00
Nestíháte sledovat novinky, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na 15. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

 

Video se připravuje ...
15. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

 

Vyživující tělové mléko Nivea Cocoa Indulging je určeno pro suchou pokožku a obsahuje kakaové a bambucké máslo a vitamin E. Slibuje také vyhlazení jemných vrásek a strií, což po prvním použití nemohu zhodnotit, ale má jemné, trochu gelové složení. Dobře se rozmazával i zapíjel do pokožky. Stojí okolo 120 korun.


Bio tvářenka Frais Monde Bio Baked Blush mě zaujala už svým neotřelým balením. Není ale příliš pevné, a nehodí se tudíž na nošení v kabelce nebo na cesty. Zkoušela jsem odstín 02 v tmavě růžové. Byla perleťová a pro výraznější efekt jsem musela nanést více vrstev. Výsledný efekt se mi ale líbil moc a v její prospěch hraje ještě to, že je bio a je vytvořena na bázi termální vody a přírodní soli. V obchodech ji seženete za cca 450 korun.


U očních stínů Colorful od Sephory vás možná odstrašuje jejich tmavý odstín, ale ve skutečnosti vůbec není tak výrazný. Velice mě překvapily, zkoušela jsem odstín Gateway, který je tmavě modrý a perleťový. Na očích vypadal nádherně. Ve skutečnosti je trochu výraznější než na kameře. Stíny seženete za 260 korun.

15.díl kosmetického testování u nás v redakci.
Autor: archiv firem

Balzám na rty Essence Glossy Kiss se tváří spíše jen jako lesk, ale především má rty vyživovat. Lesk a barva jsou jen přidanou hodnotou. Další výhodou je také jeho praktické balení v tubě, díky kterému se snadno nanáší i za pobíhání po městě. Na rtech byl vidět odstín Cherry Kiss. Stojí pouze 29 Kč.

Jako poslední jsem vyzkoušela čisticí krém Dermacol Hyaluron Washcream, který stojí 99 Kč. Překvapilo mě to, že s ním lze odlíčit i oči, protože to u výrobků tohoto typu tak nebývá. Odlíčila jsem s ním tvář a s make-upem si poradil i bez vody, ačkoli je lepší ho vždy umýt.

Máte s některým z výrobků vlastní zkušenost? Můžete se o ni podělit v komentářích. Další díl vyjde opět v pondělí a mezitím můžete sledovat trendy v kráse ZDE!

Autor: luh