Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zpěvačka Mista vám prozradí vše, co jste chtěly vědět o parfémech!

Zpěvačka Mista vám ve videu prozradí vše o parfémech
11. února 2016 | 12:00

Blíží se svátek svatého Valentýna. Šaty, perfektní make-up a pěkný účes jsou samozřejmostí. Zapomenout byste neměla ani na svěží parfém, který si váš protějšek zamiluje. Jak si vybrat správnou vůni a co dělat, aby vám na kůži co nejdéle vydržela, vám prozradí zpěvačka Mista a vizážistka značky Rouge Bunny Rouge v novém díle pořadu MistaFashion.

Druhy vůní

Při výběru parfému se zajímejte, zda se jedná o toaletní vodu, která vydrží na kůži 2 hodiny, nebo o parfémovou vodu (Eau de Parfume), která obsahuje až 15 procent vonných olejů a vydrží na kůži až 5 hodin. Zvláštní skupinou jsou niché vůně – vysoká krejčovina v parfumářském světě. V zahraničí jsou již žhavým trendem, zatímco v Česku stále v plenkách.  

Tyto parfémy jsou vyráběny se zvláštní pečlivostí a smyslem pro detail. Vůně, které skládají znalci z těch nejčistějších přírodních ingrediencí, nepřicházejí do styku se syntetickými látkami, které se používají na výrobu masově rozšířených parfémů. Některé esence se hůře získávají a od toho se odvíjí také jejich cena a limitovaný objem výroby. Niché parfém osloví každého jedince, který nechce vonět jako každý druhý, protože díky přírodním ingrediencím se parfém v průběhu až 12 hodin rozkládá s vaším pH faktorem zcela originálním způsobem.

Vyhlášení vítěze soutěže!

Minulý týden jste mohli soutěžit o luxusní parfém box od značky Rouge Bunny Rouge.

Dostali jsme od vás během pár dní více než 100 e-mailů, ze kterých jsme vybrali vítězku Jaroslavu Deršákovou z Přelouče. Gratulujeme!

Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.