Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tělový olej, krém nebo suflé? Hlavně se namažte hned po osprchování!

  • 29. prosince 2015 | 06:00

    Chladné počasí a výkyvy teplot naší pokožce nesvědčí. Proto je dobré ji po koupeli každý večer pořádně vyživit a dodat jí vlhkost. Stačí si jen vybrat účinné přípravky. Jaké sednou vaší pokožce nejlépe?

  • Mléko do sprchy

    Hydratační tělové mléko do sprchy Nivea, 127 Kč
    Autor: archiv firmy
    Vadí vám pocit mastné pokožky po namazání tělovým mlékem nebo olejem? Sáhněte po tělovém mléku do sprchy. Po umytí ho stačí nanést na mokrou pokožku, opláchnout vodou… A je hotovo! Příjemně hydratuje, ale nezanechává pocit mastné kůže, což je jeho hlavní výhodou. Nemusíte tak čekat, až se vstřebá, klidně se můžete hned obléct a vyrazit. Jen pozor v koupelně! Vana i sprchový kout po použití tohoto produktu nebezpečně kloužou.
  • Tělové oleje

    Tělový olej Mojito, Saloos, 119 Kč.
    Autor: archiv firem
    Pokud jste se rozhodla vyměnit alespoň část kosmetiky za tu přírodní, jsou pro vás oleje ideální alternativou tělového mléka. Zpravidla obsahují mnoho vitaminů a výživných látek, takže o pokožku přirozeně pečují. Jen je potřeba nanášet je opravdu okamžitě poté, co opustíte koupelnu, dokud je pokožka ještě vlhká. Jedině tak můžou oleje vlhkost v kůži uzamknout, a tím pokožku hydratovat.
  • Tělové mléko

    Tělové mléko Aroma Rituals, Dermacol, 99 Kč.
    Autor: archiv firem
    Naprostá klasika, která prošla rukama snad každé z nás: tekutý krém na tělo, který má za úkol hydratovat a ošetřit kůži vysušenou koupáním, sprchováním, návštěvami plaveckého bazénu nebo sauny. Tato kategorie má bezesporu mnoho zástupců – včetně přípravků vhodných pro alergiky nebo těch úplně přírodních.
  • Tělová másla, jogurty a suflé

    Tělové máslo, The Body Shop, 299 Kč.
    Autor: archiv firem
    Produkty, které byste donedávna hledala jen v kuchyni, si plíživě našly místo i v našich koupelnách. Své trefné názvy si nevysloužily ničím jiným než svou konzistencí, která nápadně připomíná dobroty z lednice. Zatímco hutná tělová másla se hodí pro milovnice opravdu vyživujícího pocitu, jogurty a suflé mají lehčí texturu a nejsou tak mastné.
  • Jak správně promastit pokožku

    Pleť je nutné pořád mazat a mazat.
    Autor: profimedia.cz
    Aby všechny produkty správně fungovaly, je potřeba se namazat do pěti minut od opuštění koupelny. Vlhká a rozpařená kůže účinné látky lépe vstřebává, ať už použijete jakýkoli přípravek.

     

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.