Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otestujte se! Jste romantická, nebo vášnivá? Barva rtěnky to prozradí!

  • 10. března 2015 | 06:00

    O rtěnce se právem mluví jako o jednom z nejdůležitějších módních doplňků. Jak by taky ne, málokterá z nás snese, pokud jí rtěnka neladí ke zbytku outfitu. Možná ale máte svůj oblíbený odstín, ke kterému jste dokonce ochotná doladit celý model. Jaká jste? Barva vaší oblíbené rtěnky to naznačí!

  • Hnědé a béžové odstíny

    Zuii Bio, rtěnka s bambuckým máslem, odstín Harvest, 685 Kč, koupíte na www.biorganica.cz
    Autor: archiv firem

     

    Zemité barvy na vašich rtech dávají vašemu okolí najevo vaši silnou individualitu. Máte přátelskou, vřelou a obětavou povahu, ale přitom vás není snadné ovlivnit a vnutit vám názor, se kterým nejste ztotožněná. Jste velmi přirozená, nepotrpíte si na extravagantnost a módní výstřelky, ale zůstáváte věrná jednomu osvědčenému stylu. Zkrátka víte, co je pro vás dobré, ale rozhodně nejste schopna všeho, abyste toho dosáhla.

  • Oranžové a broskvové odstíny

    Oriflame, květinová trojvrstvá rtěnka, odstín Coral Trend, 229 Kč, koupíte na www.oriflame.cz
    Autor: archiv firem

     

    Pokud ve svém šuplíku naleznete několik rtěnek oranžové barvy, nebo alespoň s oranžovým podtónem, jste velmi otevřená a extrovertní. Máte kupu dobrých přátel, kamarádů i známých a snad nikdy se nestalo, že byste neměla s kým vyrazit na drink, do kina nebo na party. Jste otevřená, volnomyšlenkářská, optimistická a dřív jednáte, než myslíte. Přesto si ale uvědomujete, že život není jen zábava, a u těch opravdu klíčových věcí jste zodpovědná a důsledná.

  • Růžové odstíny

    Dermacol, třpytivý lesk na rty, odstín 05, 149 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    Něžně růžová barva na vašich rtech není znamením ničeho jiného, než že jste nevyléčitelná optimistka. Když milujete, pak vášnivě a celým svým srdcem. Jste z podstaty velmi ženská, ať už je vaším stylem spíš elegance, nebo holčičkovská rozvernost. Jste submisivní, citlivá bytost, která nesnáší hádky a dusno. Spíše než rozumem se řídíte emocemi.

  • Fialové a lila odstíny

    LUSH, tekutá rtěnka, odstín Nadšení, 469 Kč, koupíte v prodejnách LUSH
    Autor: archiv firem

     

    Odstín lila a fialové rtěnky mají v oblibě silné ženy, které drží svůj osud pevně v rukách. Čím tmavší odstín nosíte, tím více si potrpíte na luxus, úspěch a ráda kolem sebe vytváříte auru tajemnosti. Přestože jste sebevědomá, vaši ženskou stránku to nijak neupozaďuje. Jste romantická a vášnivá a máte ráda muže, kteří vás dokážou neustále překvapovat.

  • Červené a rudé odstíny

    Rimmel Provocalips, odstín Play with Fire, 139 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    Je vůbec potřeba popisovat ženy, jejichž nejoblíbenějšími rtěnkami jsou ty červené? Jste sexy, vášnivá a živočišná. Máte zdravé sebevědomí, horkou hlavu a jen tak něčeho se neleknete. Často jednáte impulzivně a nebojíte se výzev. Ať už jste šťastná, nebo naštvaná, nemáte potíže dát své emoce jasně najevo.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.