Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

3 způsoby, jak během pár minut zachránit mastné vlasy

  • Máte mastné vlasy? Víme, jak to během pár minut napravit.
    19. června 2014 | 12:00

    Všechny to dobře známe, v letním horku se nám vlasy mastí mnohem rychleji než kdy jindy. Někdy se stane, že ráno vypadají ještě dobře, ale odpoledne vypadáme, jako by nás někdo polil olejem. Co ale s tím, když nemáme čas nebo možnost si během dne vlasy umýt?

  • Papírový kapesníček jako první pomoc


    kapesníčky
    Autor: Shutterstock.com
    Svých mastných vlasů jste si všimla někde ve výloze nebo v zrcadle během nakupování? Jako první pomoc vám poslouží obyčejné papírové ubrousky nebo kapesníčky. Zaběhněte do zkušební kabinky nebo někam na toaletu, abyste měla klid, rozdělte kapesníček na jednotlivé vrstvy a každou jemně přitlačte na mastné vlasy. Kapesníček přebytečnou mastnotu nasaje, což na něm bude i vidět.
  • Pudr jako záchrana


    Sypký pudr Ideal Flawless, Avon, 171 Kč
    Autor: archiv firem
    Jen málokterá žena nosí v kabelce suchý šampon, kdyby jej náhodou někdy potřebovala, ale pudr máme asi každá. A právě obyčejný pudr nám může skvěle posloužit při záchraně našeho účesu. Vlasy jím poprašte těsně u kořínků, lehce promasírujte a za pomoci hřebínku vyčešte. Pudr, stejně jako suchý šampon absorbuje přebytečnou mastnotu z vlasů a vy se budete cítit mnohem lépe.
  • Stylingový klam


    Vlasy
    Autor: Profimedia.cz
    Máte-li dlouhé vlasy, není nic jednoduššího, než si vlasy rychle sepnout do vysokého drdolu a nikdo noc nepozná. Máte-li naopak kratší vlasy, na kterých je mastnota bohužel více vidět, zaběhněte do drogerie a pořiďte si vlasový gel nebo vosk. Vlasy nagelujte dozadu, vytvořte tzv. mokrý vzhled, který je v létě hodně trendy a máte vyhráno.

Klíčová slova:  krása, trendy, vlasy, mastné vlasy
Diskuse ke článku
.