Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ráj pro ženy? Veletrh World of Beauty and Spa v pražských Letňanech

15. března 2014 | 08:30

Nevíte co s víkendem, na který nám meteorologové slibovali sněžení a zatažená obloha nevypadá, že by chystala zrovna sluncem zalitou sobotu? Vydejte se na pražské výstaviště v Letňanech na veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu. Dnes máte poslední šanci!

Už jen dnes od 10:00 do 16:00 máte možnost navštívit mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu, na kterém se vám představí mnoho kosmetických značek a firem, které už znáte, ale navíc i těch, o kterých jste možná nikdy neslyšeli.

Těšit se můžete na více než tři stovky vystavovatelů, zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro welness, spa, lázeňskou a hotelovou péči, i výrobky pro koncové spotřebitele.

Rtěnky, pudry a tvářenky...

World of Beauty
Autor: facebook.com/World of Beauty & Spa
Z dekorativní kosmetiky si určitě nenechte ujít stojany s anglickou kosmetikou Sleek. Na veletrhu sice rozhodně nenajdete kompletní sortiment, zato si ale můžete tuto skvělou americkou značku osahat a vyzkoušet na představených testerech. Vaší pozornosti by neměly uniknout především tvářenky, které jsou známé svojí perfektní pigmentací a dlouhou výdrží.

Vyhledejte také kosmetickou značku Milani, která vás sice neuchvátí svými obaly, zato ale jistě oceníte obsah. Jak Sleek, tak Milani patří mezi značky, které u nás seženete pouze na internetu v e-shopech, proto si nenechte ujít možnost si je osahat a vyzkoušet na vlastní kůži.

World of Beauty
Autor: facebook.com/World of Beauty & Spa
Vaší pozornosti určitě nesmí uniknout velký stánek s kvalitní německou kosmetikou Artdeco. Jistě vás potěší informace, že zde kromě širokého sortimentu jejich dekorativní kosmetiky naleznete také úchvatnou slevu 40% na všechny výrobky, která trvá pouze po dobu veletrhu! Doporučujeme vám hlavně jejich báze pod líčení, které patří určitě mezi jedny z nejlepších na současném trhu. Pokud chcete opravdu úchvatný produkt, ptejte se na minerální make-up.

Příroda a pivo

World of Beauty
Autor: facebook.com/World of Beauty & Spa
Pečující kosmetika je zastoupena především přírodními značkami, které těží ze síly rostlin a bylin. Naleznete zde mýdla s přídavkem omamné levandule i celou řadu kosmetiky s růžovým olejem. Klasikou je Saloos se svojí škálou aromatických olejíčku a ikonických produktů.

World of Beauty
Autor: facebook.com/World of Beauty & Spa
Nezapomeňte se zastavit také u stánku české přírodní a BIO kosmetiky Nobilis, která vám nabízí širokou škálu pečujících produktů a speciální ceny. Okoukněte také pivní kosmetiku s přídavkem kvasnic, která je hotovým výživným balzámem pro pokožku obličeje i celého těla.

Nehtový ráj

World of Beauty
Autor: facebook.com/World of Beauty & Spa
Milujete nehty všech barev a délek? Pak na veletrhu nebudete vědět, kam dřív skočit. Naleznete zde nepřeberné množství laků, gelových laků a pomůcek pro dekoraci nehtů i pro profesionální vytváření těch umělých.

Alessandro vám navíc představí horký trend gelových laků, které nemusíte složitě odstraňovat, ale jednoduše je z nehtu sloupnete.

Autor: brig