Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celeste Buckingham poslechla své fanoušky a má novou barvu vlasů

3. června 2014 | 09:39
Prezentace klienta |

Známá mladá zpěvačka Celeste Buckingham, která je zároveň také první česko-slovenskou ambasadorkou značky L´Oréal Paris, prošla v nedávné době výraznou proměnou. Spolu s mnoha novými chystanými projekty se známá a talentovaná zpěvačka rozhodla zasáhnout i do své vizáže a výrazně proměnit svou barvu vlasů. Pomocnou ruku ji nabídli jak fanoušci, tak značka Casting Creme Gloss od L´Oréal Paris. 

Už dlouho jsem přemýšlela o změně, která by prospěla mému stylu. Z nové barvy jsem nadšena a světlejší karamelový odstín jsem si zamilovala. Děkuji moc svým fanouškům, kteří mi tak dobře poradili i značce L´Oréal Paris, která mi s proměnou pomohla.“ říká o proměně Celeste. „Barvení bylo příjemné a jednoduché a nyní vypadají moje vlasy opravdu luxusně. Navíc s Casting Creme Gloss můžu za pár týdnů odstín opět změnit, takže to bude velká zábava!“ dodává.

Autor: L'Oréal Paris

Celestinu proměnu doprovázela značka L´Oréal Paris, jejíž je Celeste Buckingham historicky první lokální ambasadorkou pro Českou republiku a Slovensko. Pro změnu barvy si Celeste vybrala barvu Casting Creme Gloss od L´Oréal Paris, která je bez amoniaku a její použití je velice jednoduché. Navíc dodá vlasům dokonalý lesk a nepoškozují je. S tím nejdůležitějším – volbou odstínu, se  pak Celeste obrátila na své fanoušky, kteří měli možnost hlasovat pro jeden ze tří odstínů barvy Casting Creme Glosss, který by podle nich Celeste slušel nejvíce. Nakonec zvítězil odstín Tmavý karamel (č. 6354), který Celeste opravdu sluší. I sama mladá zpěvačka Celeste Buckingham je proměnou nadšena.

Autor: L'Oréal Paris

Mladá hvězda české i slovenské hudební scény Celeste Buckingham úspěšně dobývá srdce fanoušků a snaží se především inspirovat tisíce mladých dívek. Proto je svým charismatem, otevřeností i vzhledem zosobnění atributů ambasadorky značky L´Oréal Paris.

Na video se můžete podívat ZDE!

Autor: L'Oréal Paris