Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celeste Buckingham a její nová barva vlasů: Jak velkou proměnou projde známá zpěvačka?

22. května 2014 | 15:39
Prezentace klienta |

Mladá zpěvačka Celeste Buckingham se rozhodla pro změnu a začala u svých vlasů. Jako svého partnera pro takovou proměnu si vybrala značku L´Oréal Paris a barvu Casting Creme Gloss, se kterou je změna barvy jednoduchá, nezatěžuje vlasy a navíc jim dodá perfektní lesk. A s výběrem správném odstínu se obrátila na své fanoušky. Bude na přání fanoušků ze Celeste zrzka nebo zůstane oslnivou brunetou?

Celeste oslovila své fanoušky, aby jí pomohli s výběrem toho správného odstínu. Bude se k Celeste víc hodit odstín Ledová pralinka, Tmavý karamel nebo Hořká čokoláda? O odstínu barvy, která podtrhne Celestin styl můžete hlasovat na mycasting.cz. A navíc, pokud se Celeste rozhodne barvu opět změnit, Casting Creme Gloss bude vždy po ruce a připraven splnit jí jakékoliv přání o barvě vlasů.

Autor: L'Oréal Paris

Mladá hvězda české i slovenské hudební scény Celeste Buckingham, která velmi úspěšně dobývá srdce fanoušků i hudebních kritiků a inspiruje tisíce mladých dívek, se rozhodla spojit s renomovanou kosmetickou značkou L´Oréal Paris. Úspěšná, mladá a ambiciózní zpěvačka, která žije střídavě v USA, na Slovensku i v Čechách, svým charismatem, otevřeností i vzhledem zosobňuje veškeré atributy ambasadorek L´Oréal Paris.

Autor: L'Oréal Paris

Semi-permanentní barva na vlasy Casting Creme Gloss je pro Celeste perfektní volbou, která ji umožnit měnit bez obav barvů vlasů, kdykoliv se jí zachce. Barva bez amoniaku dodá vlasům úžasný lesk a hedvábnou jemnost. Syté odstíny navíc vydrží až 28 umytí a tak můžete měnit barvu každých několik týdnů.

Na video se můžete podívat ZDE!