Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Udělejte si perfektní oční linky podle zpěvačky Misty!

Tentokrát vám Mista spolu s odbornicí poradí, jak si nalíčit dokonalé oční linky.
24. dubna 2014 | 12:00

Líbí se vám líčení ve stylu Brigitte Bardote, ale ne a ne se naučit perfektní linky? V dnešním díle vám zpěvačka Mista společně s vizážistkou prozradí pár tipů, jak si udělat dokonalou oční linku, která maximálně zvýrazně vaše oči.

Důležité je zvolit správný produkt. Pokud s linkami úplně začínáte, je lepší sáhnout po měkké kajalové tužce, která se lehce odličuje. Další možností je linka ve formě fixu. S tou se dobře manipuluje, snadno kreslí a linka je hezky sytá. Její nevýhodou je, že ovšem brzy vysychá.

Další volbou může být tekutá linka. Pokud zvolíte kvalitní výrobek, vaše oko bude zdobit krásně černá linka. Bohužel pracovat s tekutými linkami je o něco těžší, neboť mají tenoučký neposedný štětec, který vyžaduje alespoň trochu zručnosti.

Tentokrát vám Mista spolu s odbornicí poradí, jak si nalíčit dokonalé oční linky.
Autor: archiv

Vizážistka Marta Šantorová pracuje ve videu s linkou gelovou. Jde o gelovou hmotu v kelímku, která se nanáší tenkým zkoseným štětečkem. Tyto linky výborně drží, jsou krásně syté a při trošce praxe s nimi vytvoříte opravdu dokonalé linie na vašem víčku.

A co je třeba dodržovat při kreslení takové linky?

Tentokrát vám Mista spolu s odbornicí poradí, jak si nalíčit dokonalé oční linky.
Autor: archiv

Linku se snažte dělat co nejtenčí a co nejblíže k řasám. Vždy dobře otřete štěteček, ať kreslí co nejjemněji. Kreslete linku pomocí krátkých tahů. Jedním tahem se vám totiž linka nikdy nepovede úplně dokonale. Víčko si lehce přidržujte, ale rozhodně extrémně nenatahujte, aby vám pak směr linky nešel někam jinam, než chcete. Linku děláme u vnitřního koutku tenkou, u vnějšího ji rozšiřujeme. Oko bude působit větší.


Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými týmem profesionálu radit v oblasti krásy a módy.

Malujete si oční linky každý den?
82,7%
17,3%
Děkujeme za Váš hlas!
115 hlasů
24 hlasů