Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

10 pohrom, které ohrožují vaše rande! Jak na ně?

  • Vytáhli jste z pračky sražený svetr? Nepropadejte panice, jde to spravit.
    1. března 2014 | 08:00

    Snad každé z nás se někdy stalo, že s blížící se schůzkou "motýlci" v břiše pořádně vyváděli. A co teprve, když se v den rande vzbudíte s neučesatlenými vlasy, obrovským pupínkem nebo zjištěním, že nemáme vůbec, ale vůbec nic na sebe. Co s tím?

  • Pupínek

    Pár hodin před vymodlenou schůzkou s mužem vašich snů vám vyrostl "beďar", který nikdo nepřehlédne na kilometry daleko. Co teď? sáhněte po zinkové masti, která pupínek vysuší a vyléčí zánět. Poté na něj kápněte oční kapky, které ihned zmírní zánět a zarudnutí. Pokud to není nutné, pupínek nemačkejte, protože pak se vám ho nepodaří zakrýt ani zázrakem.

    Akne nás dokáže potrápit v každém věku
    Autor: profimedia.cz
  • Nic na sebe

    Stojíte už druhou půl hodinu u skříně a ze zoufalosti už máte chuť rvát si vlasy? Uklidněte se! Na prvním rande nemusíte být za sexy divu, naopak by to ani netvořilo dobrý první dojem. Padnoucí džíny a pohodlná halenka budou ideální. Když model doplníte botami na podpatku, máte vyhráno!

    Zbavit svou skříň oblíbených letních kousků bývá mnohdy velmi těžké.
    Autor: Shutterstock
  • Opar

    Pohroma jménem opar je mnohem horší než pupínek. Jediné, jak ho co nejvíce zamaskovat, je pořídit si v lékárně speciální mast. Těsně před schůzkou ho můžete lehce potřít korektorem. A nezapomeňte! Žádné líbání!

    I s oparem lze úspěšně bojovat, musíte jen začít včas!
    Autor: Shutterstock.com
  • Mastné vlasy

    Po celém dni stráveném v práci vás čeká rande! Co ale, když se vám umastí vlasy a vy si je nestíháte umýt? Jedinou záchranou je suchý šampón nebo dětský pudr, který jemně nanesete a poté vyčešete. Pozor! Je to jen krátkodobá záchrana.

    Zničené vlasy
    Autor: Shutterstock.com
  • Pocení

    I když se normálně příliš nepotíte, před první schůzkou můžete být tolik nervózní, že může dojít k velkému trapasu. Raději se vyhněte barevnému vršku a vsaďte na tmavší, na kterých zpocené kruhy nejsou tolik viditelné. Také pamatujte, že v bavlněné nebo hedvábné halence se budete potit mnohem méně, než v té syntetické.

    Potí se každý. Občas ale může vzniknout z propoceného podpaží pěkný trapas.
    Autor: Profimedia.cz
  • Špatný dech

    Trápí vás špatný dech? Nezapomeňte si těsně před schůzkou vyčistit zuby i jazyk, na kterém se drží nejvíce bakterií. Sbalte si s sebou i balíček žvýkaček a pamatujte také na to, že pití vody podporuje tvorbu slin a tím se odplavují bakterie.

    Trápí-li vás špatný dech, může to mít několik různých příčin
    Autor: shutterstock
  • Zatržený nehet

    Při oblékání se vám zatrhl nehet? Buďte v klidu! Ustřihněte kousek papírového kapesníčku ve velikosti trhliny, přiložte na nehet a přelakujte bezbarvým lakem. Profesionálové tvrdí, že lepší než kapesníček je použít sáček od čaje. Je to na vás.

    Zlomený nehet nepotěší žádnou ženu. Víte ale jak ho opravit?
    Autor: shutterstock.com
  • Oko na punčoše

    Udělala jste ve spěchu při oblékání drobné očko na punčoše? Ihned ho přelakujte bezbarvým lakem nebo lakem na vlasy. Tím zabráníte jeho zvětšování. Pokud je ovšem oko příliš velké, je nutné najít jiné punčochy.

    Nebylo by to bez nich lepší?
    Autor: Shutterstock
  • Skvrna na halence

    Karel Gott měl na oslavě narozenin kristiána Kodeta pocintanou košili. Zda k nehodě došlo až na místě, nebo už mistr v takovém stavu dorazil, netušíme.
    Autor: hermína press
    Pokud je skvrna čerstvá a vy jste pevně rozhodnutá, že v téhle halence svého prince prostě okouzlíte, pusťte na flek co nejvíce vody. Hlavně se nesnažte skvrnu drhnout, akorát byste všechno ještě zhoršila. V krajních případech se s pohromou můžete vyrovnat i pomocí slin.
  • Nechce se vám

    ss
    Autor: profimedia.cz
    Když jde do tuhého, máte chuť couvnout? Představa tepla domova, sklenky vína a oblíbeného filmu vás láká mnohem víc, než škrobená schůzka v luxusní restauraci? Vypijte sklenici citrónové šťávy se lžičkou medu, tak získáte potřebnou energii a také dobrou náladu. Uvidíte, že ze schůzky budete hned nadšenější a třeba nakonec právě on bude ten pravý.

Klíčová slova:  rande, pohromy, schůzka, romantika, muž, žena
Diskuse ke článku
.