Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

8 tipů, jak vypadat lépe nahá

  • Na to, jak vypadat nahá lépe, je několik snadných triků
    19. února 2014 | 08:00

    Je milion různých faktorů, které na svém vlastním těle ženy zkoumají. Je opravdu málo takových, které by si stouply před zrcadlo a zcela bez jediného kritického pohledu si pochvalovaly své tělo. Téměř každá žena je s něčím nespokojená. Máme pro vás pár tipů, jak se s nedokonalostmi, které vás trápí vyrovnat, aniž byste musela navštívit posilovnu, plastického chirurga či jinou bolestivou proceduru.

  • Opalte se


    Opálená jste sexy!
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud máte mindrák ze svých plnějších křivek, potom opalování je jednou z cest, jak vypadat štíhlejší, aniž byste se musela hnát do tělocvičny nebo držet dietu. Na zúžení obličeje použijte trochu bronzeru na tváře. Abyste měla nohy jako modelka, použijte i na ně bronzer, tmavší na strany a na horní a dolní stranu světlejší odstín. Opálení pomůže zakrýt i další nedokonalosti, jako třeba strie nebo popraskané žilky. Barevné prostěradlo dá vaší pleti teplejší odstín.

  • Používejte peeling


    Peeling je v zimě důležitý
    Autor: shutterstock.com
    Speciálně v zimě má kůže sklony k vysychání a šminkování, takže je důležité používat peeling a zbavit se odumřelých buněk, aby naše kůže vypadala rozzářeně. Ujistěte se, to čeho se bude dotýkat, bude nádherně hladké, tak, že nebude chtít přestat. Zkuste po peelingu místo běžného tělového krému použít třeba dětský olejíček!

  • Trošku si zacvičte


    Cviky na břicho
    Autor: Shutterstock.com
    Ne, že si dáte do těla jako blázen a pak se nebudete moct hýbat, ale takových pár kliků, například o stěnu, vám dodá barvy ve tváři a svaly pak budou vypadat mnohem pevnější.

  • Omezte jídlo a pití


    Pozor na přejídání
    Autor: shutterstoclk
    Možná, že se to zdá jako super nápad, vaše nervy jsou na pochodu jediné, co vás napadá pro uklidnění je pěkně si nacpat bříško nebo do sebe lupnout pár skleniček vína, aby vám dodalo kuráže na to, svléknout se před ním do naha. Ovšem nedělejte to, nebo budete vypadat jako ve třetím měsíci těhotenství!

  • Pěkně se navoňte


    Oblečte se do krásné vůně
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud totiž budete nádherně vypadat, ale nebudete vonět, nebude výsledný efekt tak silný. Ovšem se vším střídmě, ne, že se v tom parfému vykoupete, musí to být jen takový lehký náznak, abyste ho neudusila!

  • Pozor na teplotu


    zima
    Autor: Shutterstock.com
    Měla byste také zkontrolovat teplotu v místnosti, kde plánujete přijít o své svršky. Pokud tam bude moc teplo, začnete se hned potit a pokud tam bude zase naopak moc velká zima, budete se třást jako osika. Pokud budete tak šikovná, že najdete způsob, jak si ochladit bradavky nenápadně ledem, aby vám pěkně stály, tak to určitě vyzkoušejte.

  • Správné světlo


    Svíčka
    Autor: Shutterstock.com
    Abyste vypadala nahá hezky, je také dost důležité vybrat si to správné osvětlení. Rozhodně se vyhněte ostrému světlu, nejlepší bude pěkně tlumené světlo svíček nebo lampičky.

  • Buďte sebevědomá


    Buďte na své tělo hrdá
    Autor: Shutterstock.com
    Nakonec to nejdůležitější. Hlavně si to celé užijte a buďte sebevědomá, milujte své tělo a bude ho milovat také. Nebuďte vyděšená nebo ustrašená, noste svou nahotu hrdě!

Klíčová slova:  nahota, krása, tipy, vizáž
Diskuse ke článku
.