Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zlato nad zlato: Zatočte už konečně s vráskami!

17. ledna 2014 | 14:00
Prezentace klienta |

Můžete se snažit jíst zdravě, používat správnou kosmetiku, pečovat o svoji pleť a dostatečně pít i spát. Jenomže v dnešní moderní době plné stresu a znečištění ovzduší se vráskám zkrátka nevyhnete. Můžete se jich ale účinně zbavit!

Říká se, že dobrá rada je nad zlato. V případě omlazení péče a zbavení se vrásek ale platí, že zlato jednoznačně vítězí. Revolučním pomocníkem v boji s nežádoucím stárnutím pleti je totiž luxusní kosmetický přístroj s hlavou pozlacenou 24 karátovým zlatem.

Pryč s vráskami!

Samotné zlato vám samozřejmě v boji s vráskami nepomůže."Kouzlo" spočívá v dokonale tvarované T-hlavě přístroje, obsahující Germanium, která produkuje na pleť 6000 mikro masážních impulsů za minutu.

Golden Bar na vyhlazení vrásek
Autor: netmedik.cz
Společně s negativními IONty, které pracují na stejné vlnové délce jako ty v lidském těle, zvyšuje aktivitu základních procesů pro zkvalitnění a ozdravení pleti. Navíc zrychluje krevní oběh, aktivuje látkovou výměnu a podporuje tvorbu kolagenu a revitalizaci pleťových buněk.

Zatočte s kruhy pod očima

Golden Bar na vyhlazení vrásek
Autor: netmedik.cz
Tato jedinečná kombinace mechanického působení na pokožku má za efekt zpevňování pleti, vyhlazování jemných vrásek a stimulaci buněčného metabolismu, která pomáhá zpomalovat proces přirozeného stárnutí pleti a tvorby dalších vrásek.

Elegantní zlatá tyčinka vás však překvapí i dalšími výhodami. Kromě znatelné revitalizace pleti vám totiž pomůže také v boji s otoky, či tmavými kruhy pod očima a podpoří pronikání pečujících krémů hlouběji do pleti.

Využijte výhodné nabídky a objednejte si účinného spolubojovníka proti vráskám za bezkonkurenční cenu ZDE.