Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Všechny barvy podzimu: Laky na nehty které musíte mít!

22. října 2013 | 07:00

Spadané listí, svařené víno, šedivá obloha a vonící hlína - takové jsou barvy podzimu. Touto jednoduchodstí se nechali inspirovat slavní módní návrháři a na přehlídkách podzimní kolekce představili laky na nehty v barvách přírody.

Zapomeňte letošní podzim na zdobení nehtů! Trendy jsou syté barvy bez jakýchkoliv doplňků. A jaké že odstíny se tedy vlastně budou nosit?

Víno a pomeranče

La Laque Couture - Orange Afrique, YSL, 550 Kč
Autor: archiv firem
IN jsou letos laky v odstínech sytě oranžové, ocelově šedé nebo vínově rudé. Nahrazují tak letní pastelové barvy a vyloženě si říkají o pošmourné podzimní dny.

Zástupcem číslo jedna je zářivě pomerančový Yves Saint Laurent v odstínu Orange Afrique. Zahřeje vás už pouhým pohledem na vaše nalakované nehty.

Lesk a mat přehlídkového mola

Kromě přírodních barev se na módních přehlídkách objevily také zářivé laky plné flitrů a odlesků, které budou ideální na halloweenské párty nebo vánoční večírky. Vyzkoušejte jakýkoliv z odstínů Sally Hansen - Diamond Strength se speciálním složením a obsahem diamantového prášku pro výživu vašich nehtů.

Matte Coat, OPI, 330 Kč
Autor: archiv firem
Matné nehty pro změnu oceníte při přípravě na plesovou sezónu. Pamatujte, že výrazné, lesklé laky působí lacině, zatímco s matným svrchním lakem si můžete dovolit sáhnout i po černých nebo temně modrých odstínech.

Tip redaktorky: Naprosto jsem si zamilovala matující Top Coat od  L´Oréal Paris, který rychle schne a výrazně prodlužuje trvanlivost laku. Právě na černém podkladu vypadá prostě úchvatně!


Teplé vs. studené

Colorama Vintage Leather - Tanned and Ready, Maybelline, 59,90 Kč
Autor: archiv firem
Krásné podzimní odstíny laků na nehty, které spadají do kategorie teplých barev, nabídla nová kolekce laků Colorama od Maybelline. Jejich odstíny jsou inspirované koženými doplňky z new yorských módních přehlídek a vypadají velmi stylově.

Studené ocelové odstíny jsou skvělým doplňkem k outfitům výrazných barev. Báječně se hodí například k červeným nebo námořnicky modrým topům. Vyzkoušejte třeba NailWear Pro od Avonu v odstínu Untamed, z limitované kolekce Podzim 2013.


Více laků, které jsou letos na podzim IN naleznete i s informací o ceně v naší fotogalerii. Který se líbí právě vám?

Autor: Brigita Zemen