Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žhavé překvapení v rozkroku: Frčí růžové číro

17. září 2013 | 10:29

Sledujete podzimní módní trendy a nenecháte si ujít kosmetické vychytávky na nadcházející sezónu? A co takhle vyladit si k dokonalosti také váš klín…..

Už dávno není v kurzu klín připomínající kudrnatého pudla a šest z deseti žen to ví. Co ale vlastně v kurzu je? Většina žen si podle průzkumu upravuje své intimní partie do tvaru tenké čárky, do kurzu se také dostává úplné vyholení v hollywoodském stylu, ale také originální intimní grafika.

Překvapte svého partnera uměleckým dílem v kalhotkách
Autor: Shutterstock.com
Nebojte se toho a odhalte partnerovi umělecké dílo, které ukrýváte v kalhotkách. Obrázky vystříhané z pubického ochlupení, které se navíc dobarvují speciálními barvami, se mohou stát opravdovým podpalovačem vášně ve vaší ložnici.

Šablona pro intimní grafiku 169 Kč
Autor: www.sexshop.cz
Trendy zástřih

Nejde ani tak o to, co je zrovna v kurzu, ale o to, na co máte náladu nebo naopak co potřebuje vaše postava. Zástřihem klína totiž můžete opticky zúžit širokou pánev nebo zamaskovat vyklenuté bříško, stačí jen zvolit ten správný střih. Ideálními tvary, pokud potřebujete zeštíhlit jsou: blesk, obdélníček, úzká čárka a vůbec dlouhé úzké tvary. Vyrajcovat svého partnera ale můžete také tvarem srdíčka, mašličkou, hvězdičkou nebo vykrojením ve tvaru polibku. A nebojte, nemusíte si lámat hlavu, jak si budete složitě doma v koupelně vytvářet v klíně hvězdičku, dnes jsou k dostání speciální šablony, díky kterým si ji vytvoříte raz dva.

Gel na holení Gillette Satin Care s levandulí, 139 Kč
Autor: archiv firmy
Jak na to

Co budete k intimní grafice potřebovat? Bohužel jsou to chlupy. Než se tedy doberete kýženého tvaru, budete muset alespoň dva týdny přetrpět bez holení. Když budete mít v klíně dostatečný porost, vezměte si na pomoc holicí strojek a chloupky zastřihněte na délku 1 centimetr. Pak už stačí přiložit na místo vybranou šablonu a vyholit si podle ní za pomoci žiletky kýžený tvar. Fantazii se meze nekladou a zkušenější designérky si mohou vytvořit vlastní tvar bez pomoci šablony.

Barvám se meze nekladou

Připadají vám tmavé chloupky nudné, chcete být blondýnkou či zrzkou úplně všude nebo naopak chcete svého partnera elektrizovat jasně růžovou? Všechno je dnes možné. Ještě většího kontrastu může vaše genitální grafika dosáhnout díky barvení chloupků. Nabarvit se můžete nechat v salonu, mnoho kosmetických a kadeřnických salonů se genitální grafikou začalo zabývat, nebo to můžete zkusit doma. Vyvarujte se ale použití barvy na vlasy, která je pro intimní partie příliš agresivní a raději si pořiďte speciální produkt určený právě pro váš klín.

Zářící rozkrok

Aby toho nebylo málo, můžete se vyšperkovat ještě kamínky, které se na intimní partie lepí za pomoci speciálního lepidla. Této metodě se říká vajazzling a vydrží zhruba týden.