Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Letní barevná smršť: Slaďte nehty na rukou a na nohou!

18. července 2013 | 06:00

Kdybyste si letos mohla pořídit jen jeden kosmetický produkt, měl by to být barevný lak na nehty. Vlastně dva. Trendy je totiž manikúra sladěná s pedikúrou - jak je zkombinujete, to už je na vás. A jak na to jdeme my?

Naše oblíbené kombinace jsou kontrastní, trochu nečekané a stoprocentně nepřehlédnutelné. Baví nás kontrast teplých a studených tónů chybět nesmí módní pastely, letní neony ani božské metalické odstíny. Hlavně ať to není nuda!

Fuchsiová versus limetková

Tyhle dvě "neonky" tvoří překvapivě sehraný páreček. Zářivě růžovou s lehkým fialovým podtónem nejraději dopřáváme nehtům na nohou, které v sandálkách opravdu zazáří. Bláznivější limetkově zelenou si necháme na ruce.

...
Autor: archivy firem

Korálová versus zlatá

Sytá barva mořských korálů je pro nás synonymem léta. Skvěle vypadá nejen na opálené pleti a nejlépe si rozumí s kovovými odstíny, ať už jde o zlatou nebo třeba bronzovou. K dokonalé tropické image už stačí jen lehké šaty a výrazné šperky.

...
Autor: archivy firem

Starorůžová versus tyrkysová

Je to poněkud netradiční kombinace - ale funguje! Je na ní něco panenkovského, připomíná nám totiž sladkosti, květiny a něžnou estetiku 50. let. Pro dokonalý efekt můžete nehty vymalovat oběma barvami na způsob francouzské manikúry.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková