Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kosmetika s vůní květin: Vyčarujte si doma jaro!

26. března 2013 | 12:00

Za okny to zatím příliš nadějně nevypadá, ale doma si už malé jaro dopřát můžete. Co budete potřebovat? Volnou koupelnu, večer pro sebe a slušnou zásobu "rozkvetlé" kosmetiky.

Trendy v oblasti krásy letos přejí hlavně nadčasovým vůním - růži, levanduli, jasmínu -, ale i exotické orchideji nebo kvítkům sakury. Krásně provoní vaši koupelnu a mívají i léčivé účinky. Jak pro tělo, tak pro mysl...

Vana plná květů

Rituál přivolávání jara doporučujeme začít voňavou koupelí. Vyberte si sprchový gel podle svého gusta: růže, levandule, pivoňka, leknín? Záleží jen na vás. Rozmazlování dovede k dokonalosti pěna do koupele s vůní fialkových makronek. Ach!

...
Autor: archivy firem

Tělo, tvář i ruce

Nezanedbávejte péči o svou pokožku: hydratace obličeje a rukou je základ, ale vynechat byste neměli ani tělové mléko nebo máslo. Jednou týdně si dopřejte i pleťovou masku, třeba tu s prospěšným výtažkem z třapatky.

...
Autor: archivy firem

Bez parfému ani ránu

Dokážete si představit život bez své oblíbené toaletní nebo parfémované vody? Že pořád hledáte tu nejlepší? Jestli si potrpíte na intenzivní aroma květin, možná si vyberete z našich jarních favoritů. Zavřete oči, přichází...

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková