Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hollywoodské beauty triky: Hvězdou do 5 minut!

27. prosince 2012 | 07:00

Znáte ten pocit, kdy spěcháte na schůzku, ale potřebujete se perfektně nalíčit? Prsty se klepou, řasenka se rozmazává a rtěnka končí na zubech. Už nikdy víc!

Žádný strach, každodenní drama u zrcadla se dá vyřešit. Přečtěte si, jak na to jdou vizážisti slavných žen. Tyhle triky skutečně fungují!

Bezchybná pleť Michelle Williams

za 2 minuty

Dokonale hladká, sjednocená pleť se dá vytvořit pomocí make-upu, ale i bez něj. Tajemství je ve správné péči. Jednou za tři dny pleť důkladně vyčistěte pomocí peelingu.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Oddělené řasy Keiry Knightley

za 3 minuty

Aby se vám na řasách netvořily hrudky, stačí řasenku před použitím jemně otřít do ubrousku. Vyhnete se tak podrážděným očím i rozmazaným flíčkům okolo nich.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Vykreslené rty Kate Winslet

za 2 minuty

Nemáte čas rámovat rty tužkou? Aby se vám rtěnka nerozmazala, přetřete je nejprve podkladovou bází nebo korektorem. Barva rtěnky tak navíc bude intenzivnější!

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Perfektní linky Dity Von Teese

za 4 minuty

Že nemáte trpělivost ani přesnou ruku? Pořiďte si tekuté linky ve formě fixu, pracuje se s nimi opravdu snadno. Nejprve celé víčko olemujte tečkami a pak je spojte. Ještě jednou obtáhněte.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Růžová líčka Diane Kruger

za 1 minutu

Nic nerozzáří vaši tvář tak jako zamilovanost - snad jen růžová tvářenka! Nebojte se jí: prostě se usmějte a naneste ji štětcem na jablíčka tváří. Důkladně rozetřete.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firmy

Autor: mab