Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Buďte dokonalá! Tajné triky profesionálních vizážistů

Perfektní pleť a uhrančivý pohled můžete mít i vy!
14. prosince 2012 | 06:00

Svátky znamenají rodinnou pohodu, ale taky večírky a oslavy. Právě teď je nejvyšší čas, abychom si zopakovali zásady ohromujícího líčení! Jak na to jdou profíci?

Pleť bez chybičky
...
Autor: profimedia.cz

Základem úspěchu je sjednocená pleť. Proto použijte jako první podkladovou bázi, která zakryje tmavé skvrny a jiné nedokonalosti, a až poté samotný make-up.

Nakonec nezapomeňte líčka poprášit tvářenkou nebo bronzerem, který vám dodá zdravou a zářivou barvu!

Náš tip: Pro rozjasnění očních partií naneste okolo rozjasňovač.

Perfektní obočí

Definované obočí dotáhne vaše líčení k dokonalosti! Pokud ji ještě nemáte, pořiďte si tužku ve vaší barvě. Začátek obočí vytvarujte do obdélníkového tvaru a konce protáhněte. Pro přirozenější efekt ho poprašte pudrem.

Náš tip: Aby všechny chloupky zůstaly na svém místě, jemně je přejeďte gelovou řasenkou.

Oči jako kočka

Nebojte se experimentovat a zvýrazněte své oči tekutou linkou. Může být klasicky černá, ale i barevná nebo s příměsí třpytek.

Vaše oči neuvěřitelně zvýrazní a dodá vám svěží a trendy look pro denní i večerní líčení. Pro ještě větší efekt naneste do vnitřního koutku oka a pod obočí rozjasňující stíny.

Okouzlující rty
...
Autor: profimedia.cz

Jak mít během celého večera krásné a bezchybné rty? Pro dlouhotrvající efekt na ně nejdříve naneste malé množství balzámu. Pak použijte konturovací tužku a pečlivě rty vykreslete.

Teď můžete nanášet rtěnku. Nalíčené rty otiskněte do kapesníčku, poprašte pudrem a znovu přemalujte. Ještě jednou obtiskněte - a můžete vyrazit!

Náš tip: Pokud preferujete výrazné rty, oči by měly zůstat nalíčené naopak minimálně!

Autor: luh