Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejste na to sama! Buďte ještě krásnější díky praktickým kosmetickým pomůckám

12. října 2012 | 09:26
Prezentace klienta |

Toužíme vypadat mladě, svěže, odpočatě. S každým rokem navíc je to však stále těžší. Navštěvujeme kosmetické salóny, utrácíme nehorázné sumy za omlazovací kúry. Stačilo by přitom o sebe pravidelně pečovat za pomoci praktických kosmetických pomůcek. Zkuste to také a brzy v zrcadle uvidíte ten rozdíl.

1. Pryč s dvojitou bradou

Převratný kosmetický přístroj NECK SLIM dokáže skutečné zázraky. Vadí Vám dvojitá brada, nepříjemná povislá kůže pod bradou, přebytečný tuk v oblasti obličeje? Chcete mít pevnou a vypnutou pokožku na krku, dokonalý dekolt? Pořiďte si tento revoluční kosmetický přístroj, který vás doslova "zázračně" omladí!

NECK SLIM je celosvětově nejprodávanější kosmetický přístroj pro dolní část obličeje. Stačí pouze 2 minuty denně po dobu 2 týdnů pro dosažení optimálních výsledků. Vše jednoduše, bez drahé kosmetiky či chirurgického zásahu.

Převratný kosmetický přístroj na vypnutí a omlazení obličej, zpevnění krku, výstříhu, obličeje. Kosmetický přístroj NECK SLIM Vás zbaví ochablých partií pod bradou (podbradek), podkožního tuku v oblasti obličeje, dvojité brady.
Autor: Netmedik.cz

2. Zbavte se černých teček už jednou provždy

Účinná kosmetická pomůcka pro čištění pórů PERFECT-PORE účinně odstraní nevzhledné černé tečky, nepříjemné pupínky i akné. Přístroj k čištění pórů využívá silného pronikavého sání. Právě proto je tak účinný. Obsahuje integrovaný rozprašovač vody a 3 nástavce pro efektivní čištění - nástavec s masažní hlavicí, nástavec na čištění pórů, kartáček na odumřelé buňky.

Účinná komsetická pomůcka pro čištění pórů má integrovaný rozprašovač vody a obsahuje 3 nástavce pro efektivní čištění - nástavec s masažní hlavicí, nástavec na čištění pórů, kartáček na odumřelé buňky
Autor: Netmedik.cz

3.  Zatočte s celulitidou i otravnými chloupky

Univerzální přístroj 9 + 1 pro péči o tělo s depilací DERM SET přináší relaxační zážitek po celodenní práci. Pomáhá v boji s celulitidou - zvyšuje buněčný metabolismus, projasňuje pleť, která pak vypadá zdravější a mladší.

Zvyšuje intenzitu aplikace pleťových krémů a jejich zapracování hluboko do pokožky. Pomáhá při odstranění bolesti zádových partií a v oblasti krční páteře. S jeho pomocí navíc lehce odstraníte ztvrdlou kůži na nohou. A díky dodávanému krystalovému kotouči snadno a bezbolestně odstraníte chloupky.

Péče o tělo s depilací DERM 1+9 - pmáhá v boji proti celulitidě, - zvyšuje buňečný metabolismus, projasňuje pleť, - lehce odstraníte ztvrdlou kůži na nohou, - díky dodávanému krystalovému kotouči snadno a bezbolestně odstraníte chloupky.
Autor: Netmedik.cz

4. Pro zdravé a husté vlasy

Infra hřeben HAIR BOOST je vysoce profesionálně zpracovaný přístroj pro revitalizaci vlasové pokožky a podporu zpevnění stávajících a podporu růstu nových zdravých vlasů. Praktický přístroj je vybaven nabíjecím stojánkem, přístroj tedy můžete užívat pohodlně, bez  obtížného kabelu.

Jde vlastně o přístroje dva! První v sobě spojuje funkce mediciálního infračerveného světla, ozonové terapie a akupunktury - účinně ničí bakterie z povrchu vlasové pokožky, efektivně stimuluje body pokožky s vlasovými kořínky a podněcuje místní krevní oběh.

Druhý přístroj pomocí jemné masáže oživuje a regeneruje vlasové kořínky. Stávající vlasy méně vypadávají, jsou silnější a zdravější a navíc podpoříte i růst nových zdravých vlasů tam, kde jste si mysleli,  že už vlasy nikdy mít nebudete. Při použití vlasového tonika, či jiného přípravku pro podporu růstu vlasů Vám tento přístroj zajistí maximální efekt  - přípravek se dostane přesně k prokrveným, kořínkům bez bakterií a zbytků kožních šupinek.

Chcete akcelerovat růst vlasů? Nabízíme vám revitalizační Infra přístroj pro oživení růstu vlasů Hair Boost, Tento vysoce profesionálně zpracovaný přístroj pro revitalizaci vlasové pokožky a podporu zpevnění stávajících a podporu růstu nových zdravých vlasů
Autor: Netmedik.cz

5. Mějte dokonale upravené nohy

Výhodná 14ti dílná sada pro udržování krásných nehtů a nohou vůbec. Pedikurní set je uložen v praktickém plastovém boxu s úložným prostorem pro ukládání například umělých nehtů a dalšího příslušenství.

Sada obsahuje: výživný olej, změkčující emulzi, víceúčelové štípačky, kleštičky na ztvrdlou kůži, pěnové oddělovače prstů pro snažší lakování, kartáček na čištění a masáž nehtů, nástroj na uhlazení hran pilovaných nehtů a kůžičku, ocelový pedikurní nástroj omoustranný, různé druhy brusných a leštících nástrojů na údržbu krásných prstů a nehtů u nohou.

Sada 14ti kůsů pedikurního setu je uložena v praktickém plastovém boxu s úložným prostorem pro ukládání například umělých nehtů a dalšího příslušenstv
Autor: Netmedik.cz