Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ztrhaná Ivana Christová: Co se jí stalo?

28. března 2011 | 05:00

PONDĚLÍ 28. 3. 2011 - Co se děje s Ivanou Christovou (40)? Bývalá královna krásy vůbec nepůsobí zdravě a svěže, jak jsme u ní zvyklí. Naopak. Pytle pod očima, vrásky a ztrhané rysy ji proměnily k nepoznání. Přesně tak se objevila odbornice na zdravý životní styl ve fast foodu mezi Prahou a Brnem.

To je zdravý životní styl? Bývalá misska a současná zástupkyně kosmetické firmy Ivana Christová (40) má zřejmě práce nad hlavu. Slovenský deník Nový Čas ji přistihl, jak si dává pozdní oběd v rychlém občerstvení na odpočívadle mezi Brnem a Prahou.

Ivana svým zjevem šokovala. Vůbec nepůsobila tak svěže a upraveně, jak jsou u ní lidé zvyklí. Právě naopak. Christová se objevila bez make-upu. Byla vyčerpaná a obličej zdobily jen obrovské kruhy pod očima.

Ve fast foodu strávila se svou kamarádkou asi deset minut. Rychle vybílily tácy plné jídla a kávy, nasedly do auta a ujely pryč. "Do fast foodů často nechodím, v sobotu jsem doprovázela přítelkyni. Dala jsem si jen džus a kávu," ospravedlňovala se  Christová.

Autor: evak, Nový Čas, oj