Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivana Christová: Rozchod s přítelem Beněm?

  • Ivana Christová a Robert Beňo - Je jejich láska u konce?

    Fotogalerie

    1 fotografie

    14. srpna 2010 | 17:10

    Taková to byla idyla. Ivana Christová (40) se po letech konečně cítila šťastná. Byla ráda, že našla muže, který ji má rád takovou, jaká je. I třeba s několika kilogramy navíc. Se slovenským politikem Robertem Beňem žila od roku 2007. Teď se šušká, že je jejich lásce konec. Beňo se prý od Ivany odstěhoval.

    Zatloukat, zatloukat. Politik Robert Beňo se čím dál tím častěji objevuje na veřejnosti sám. Přítelkyně Ivana Christová (40) je podle jeho slov vytížená, a proto spolu netráví tolik času, kolik by se od normálního páru očekávalo. Dvojice už spolu prý dokonce ani nebydlí. Ani jeden z nich to zatím nepotvrdil.

    Odstěhoval se kvůli 'tchýni'?

    Beňo se údajně od Christové odstěhoval už před půlrokem. Důvodem prý byly neshody s Ivaninou matkou, která bydlela společně s nimi. Robo si s ní prý nerozuměl a překáželo mu, že nemá pro svoji práci prostor, na který byl zvyklý.

    „Nebudu se k tomu vyjadřovat, je to moje věc,“ řekl dříve slovenskému deníku Nový Čas Beňo. Pár měsíců poté už dvojici nebylo možné společně vidět na procházkách, ani na společenských akcích. Podle zjištění Nového Času ale zůstali přáteli. „Dohodli se na tom, ale stále se stýkají. Už ale spolu nežijí,“ řekl Novému Času zdroj z blízkého okolí dvojice.

    Smutek? Ten Ivana nezná...

    Ivana přitom nikterak nesmutní. V nedávném rozhovoru pro Reflex o svém partnerovi mluvila v minulém čase. „Když jsem měla problémy s nohama a nemohla jsem chodit, přenášel mě na rukou na WC. Tehdy jsem si řekla, že cokoliv se mezi námi stane, tak takto pěkně se ke mně žádný muž nechoval,“ řekla klidně. Na přímou otázku, jestli už s Beněm netvoří pár, ale odpověděla vyhýbavě. „Nemám vám k tomu co říct. Já neprožívám žádnou krizi. Nic se neděje. Asi tak,“ řekla Novému Času Christová.

    Nový Čas oslovil i Beňa, ale ten několik dní nezvedal telefon. Faktem je, že pro Beňa je to další změna. Poté, co minulý rok neúspěšně kandidoval na hejtmana Bratislavské župy, se měl objevit i na kandidátce jisté politické strany. Po incidentu, při kterém zaútočil na fotografa Nového Času, se na ni ale nedostal. Ke konfliktu došlo krátce poté, co Beňovu dceru napadl její expřítel a zasadil jí až 45 bodných a řezných ran.

Autor: Čas.sk, šim
Klíčová slova:  Robo Beňo, Ivana Christová
Diskuse ke článku
.