Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 beauty tipů brazilských krásek pro sexy zadeček a krásnou pleť

  • Zkuste proniknout do tajů krásných Brazilek. Jejich tajemství nejsou nijak složitá.
    27. června 2014 | 06:00

    Brazílie hostí nejen fotbalové mistrovství světa, ale také jsou zde jedny z nejkrásnějších žen na světě. Přemýšlela jste někdy nad tím, proč jsou Brazilky tak krásné? My známe 5 jejich beauty triků.

  • Mrkvový džus

    Mrkvová šťáva
    Autor: shuterstock.com
    Obdivujete opálení ladných Brazilek? Z velké části za něj samozřejmě může slunce, ale podíl na něm má i u brazilských krásek oblíbený mrkvový džus. I vy si takové opálení můžete pořídit, stačí, když 2 týdny před dovolenou začnete denně pít čerstvý mrkvový džus. Beta-karoten obsažený v této zelenině se totiž postará o zdravý lesk vaší pleti a také o skvělý základ pro opálení.
  • Pravidelný peeling

    peeling
    Autor: Shutterstock.com
    Brazilky, které mají moře a pláže přímo u nosu, mají jemnou a zářivou pleť. Jak je to možné? Tajemství tkví v písku. Brazilky si totiž dopřávají častý peeling jemným pískem, který obrousí starou kůži, zbaví ji odumřelých buněk a nechá vyniknout její mladistvou krásu.
  • Vlasy v plamenech

    Vlasy
    Autor: Shutterstock.com
    Možná to bude znít divně, ale tajemství krásy vlasů Brazilek tkví v jejich opalování. Vlasová terapie se jmenuje Velaterapia a má za úkol vyzmizíkovat všechny vady na kráse způsobené častým barvením a používáním stylingových přípravků. Při této procedúře se vlasy nejprve rozdělí na tenké pramínky, v prstech se zakroutí a vlásky vykukující z pramínku se nad plamenem rychle opálí. Sami ale tuto procedúru rozhodně neprovádějte.
  • Tanec pro sexy figuru

    Muži mají v genech jasně zakódovanou informaci, která jim velí
    Autor: shutterstock
    Karneval v Riu je pověstný nejen pro svou barevnost, ale také protože je plný sexy krásek s pevným zadečkem. Tanec brazilské krásky zkrátka milují a v rytmu hudby se vlní nejen v profesionálky, a to kdykoli a kdekoli. A právě to je důvod, proč mají tak krásné zadečky.
  • Dieta pro dobrou náladu

    Banány
    Autor: Shutterstock.com
    A proč se Brazilky stále usmívají? Protože nedrží žádné drastické diety, ale hubnou pomocí diety vyvolávající dobrou náladu. Během této diety zařadíte do svého jídelníčku hlavně potraviny spouštějící v těle proces tvorby endorfinů, tedy hormonu štěstí. Mezi takové dobroty patří například banány, para ořechy, rýže nebo fazole.

     

     

     

     

Diskuse ke článku
.

Božské tělo