Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 skvělých důvodů k peelingu

27. května 2014 | 13:26
Prezentace klienta |

Krásná a čistá pleť je naší vizitkou, proto je peeling pro naše tělo velmi důležitý. Díky němu dochází k obrušování mrtvých buněk kůže za účelem odstranění odumřelých části pokožky. 

1. Obnovuje přirozeně zářivou pokožku

Peeling odhaluje novou vrstvu kožních buněk na povrchu pleti. Díky těmto novým buňkám je kůže hladší a jemnější a navíc přirozeně září. Peelingový kartáč Silk-épil SkinSpa je čtyřikrát účinnější než ruční peeling a pokožka je po jeho použití viditelně hladší.

2. Dosáhnete hebké pokožky, které se budete chtít stále dotýkat

Jakmile zažijete účinky peelingu Silk épil 7 SkinSpa na vlastní kůži, už nikdy o ně nebudete chtít přijít. Devadesát tři procent žen, které jej vyzkoušely, si svou hladkou pokožku nemohly vynachválit.

3. Minimalizuje výskyt zarostlých chloupků

Peeling zbaví pleť zbytků suché a odumřelé kůže a tím zásadně minimalizuje zarostlé chloupky – doslova tím totiž uvolní cestu chloupkům, aby rostly tak, jak mají.

4. Připravuje pokožku na hydrataci

Peeling pomáhá kůži vstřebat revitalizační nebo hydratační přípravky mnohem účinněji. Po peelingu tedy aplikujte krém vhodný pro váš typ kůže, aby byla vaše pokožka ještě krásnější.

5. Jemná a uklidňující mikromasáž   

Při peelingu s Braun Silk épil 7 SkinSpa zažijete příjemný pocit tří tisíc mikrovibrací za minutu a více než deseti tisíc jemných štětinek masírujících vaši pokožku.

 

 

Krásná od hlavy k patě