Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Testujte s námi zdarma: Somat Excellence 5 v 1 účinný i na 3 dny zaschlé nádobí

13. května 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Jistě znáte ten tíživý pocit… Oslava skončila, hosté odešli a na vás čeká hora špinavého nádobí. Máte sice myčku, ale už teď víte, že budete muset každý kus nechat odmočit, část dokonce radši umyjete ručně. Nyní však do hry vstupuje Somat, který si dal za cíl ulevit všem unaveným hostitelům.

Prášek, nebo gel? A proč ne rovnou oboje?

Somat se rozhodl vzít to nejlepší ze dvou protichůdných světů a vytvořit jeden vysoce účinný produkt – kapsle Somat Excellence 5 v 1. V biologicky odbouratelném a 100% rozpustném obalu se skrývá 5 složek, a to jak tekutých, tak práškových.

Kapsle Somat se postarají o to, aby pro vás mytí nádobí po rodinné oslavě nebylo strašákem, ale naopak příjemným relaxem. Jejich jedinečné enzymatické složení zajistí, že i ten nejpřipečenější hrnec bude po vytažení z myčky krásně čistý. Navíc je navrženo tak, aby si hravě poradilo i se zaschnutými skvrnami. Žádné vyčerpávající drhnutí či předmývání není třeba!

Prášková složka je obohacená o aktivní bázi kyslíku, která se postará o zářivý lesk. Vaše nádobí se bude po každém umytí blyštit stejně, jako když jste ho přinesli z obchodu.

Spolehlivá ochrana pro vaše nádobí i myčku

Když Somat vyvíjel složení nových kapslí, nebral v potaz pouze vaši psychickou pohodu, ale také ochranu vašeho nádobí i myčky.

Díky tomu nemusíte mít obavy ani o ty nejchoulostivější kousky. Vaše ozdobné skleničky i oblíbené příbory jsou v bezpečí, obsažené látky efektivně brání jejich poškození či korozi. Zároveň pečují i o vaši myčku, jelikož její stav a čistota úzce souvisí s kvalitou mytí.

Kromě toho není Somatu lhostejná ani naše planeta. Nejen že obaly kapslí jsou biologicky odbouratelné, ale jejich vysoce účinné složení navíc umožňuje mýt nádobí při nízkých teplotách, čímž výrazně snížíte spotřebu energie. Nemalou úsporu zaznamenáte i u vody, až nadobro skoncujete s úmorným předmýváním.

Nevěříte? Za zkoušku nic nedáte!

Nejspíš se vám zdá, že je to vše až příliš růžové a bezstarostné. Možná se obáváte skrytého háčku.

V tom případě pro vás máme skvělou zprávu! Právě teď máte šanci získat celé balení kapslí Somat Excellence 5 v 1 zdarma. Můžete si tedy všechny slibované vlastnosti otestovat na svém vlastním nádobí. Zapojte se do našeho průzkumu a odpovězte na otázky v krátkém dotazníku. Padesáti z vás pak zašleme celé balení obsahující 42 kapslí Somat Excellence 5 v 1 až domů.

Není nač čekat, pojďte testovat s námi!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...