Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Testujte s námi! Toaletní papír Zewa Deluxe s inovací, která zamezí vnímání zápachu

4. března 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Když chcete nakupovat chytře, měli byste se zajímat nejen o výši útraty, ale hlavně o poměr ceny a kvality. Zvlášť důležité je to u výrobků, které kupujete často, jako je třeba toaletní papír. Víte, že jedním z nadprůměrně dlouhých toaletních papírů na trhu je Zewa Deluxe? Navíc jeho parfemovaná verze umí zařídit, že nebudete vnímat zápach. Vyzkoušejte si ho zdarma i vy!

Na délce záleží

Také v obchodě porovnáváte cenu za roličku? Dejte si pozor, nejnižší cena nemusí být u toaletního papíru žádná výhra. Záleží také na počtu vrstev a kvalitě výrobku, protože slabého papíru spotřebujete zkrátka více. Podstatná je spíše délka návinu.

Pokud chcete výrobek, u kterého se za nízkou cenovkou neskrývá úbytek kvality a množství, sáhněte po toaletním papíru Zewa Deluxe. V jedné roli vám nabídne 150 útržků v celkové délce rekordních 19,3 metru. To je ekonomičtější, a především ekologičtější hlavně z hlediska logistiky, protože se lépe využije přepravní prostor, vozí se „méně vzduchu“ a uhlíková stopa je tak nižší.

Šetrný k přírodě i ke zdraví

Značka Zewa dává svůj zájem o životní prostředí a budoucnost planety najevo i dalšími způsoby. K výrobě papíru částečně využívá i recyklovanou surovinu, rovněž obal obsahuje 55 % recyklovaných plastů a je dále recyklovatelný.

S tím jde ruku v ruce i šetrnost výrobku k lidskému zdraví. Papíry Zewa Deluxe jsou jemně parfémované, přičemž vůně je aplikována na vnitřní ruličku. Parfém, který je samozřejmě dermatologicky testovaný a zdraví neškodný, se tak do styku s pokožkou vůbec nedostane.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Chytrá finta pro váš jemný čich

Parfemované toaletní papíry Zewa Deluxe navíc přicházejí na trh s téměř zázračnou inovací Odor Block™, která zcela novým způsobem pracuje s lidským vnímáním vůní a pachů. Technologie totiž dokáže blokovat molekuly zápachu ve vašem nose, čímž neutralizuje nepříjemný odér.

Nedochází při tom k žádné chemické reakci, pouze molekuly zápachu jsou blokované, takže se změní vaše vnímání zápachu. Pokud budete mít na toaletě rozbalený parfemovaný papír Zewa Deluxe, budete namísto nepříjemných pachů cítit jeho nevtíravou vůni. To je mnohem příjemnější než používání silných parfémů s velkou koncentrací, které zápach pouze maskují. Můžete si vybrat ze čtyř jemných vůní od levandule až po jasmín.

Vyzkoušejte Zewa Deluxe zdarma!

Chcete otestovat vlastnosti toaletního papíru Zewa Deluxe na vlastní kůži? Jste zvědaví, jak dlouho vám papír vydrží a jak na vás bude působit jeho vůně s technologií Odor Block™? Právě teď se otevírá šance pro 50 z vás! Stačí, když níže vyplníte krátký anonymní dotazník, ve kterém se podělíte o své zkušenosti s výběrem toaletního papíru. Na základě vyplnění dotazníku obdrží 50 z vás zdarma testovací balení toaletního papíru Zewa Deluxe.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...