Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otestujte s námi dezinfekční gely, které používají lékaři a zdravotníci

5. října 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Už téměř dva roky jsou naším nepostradatelným společníkem dezinfekce na ruce, které nás mají ochránit před nákazou covid-19. Na trhu je jich spousta a je těžké se v jejich kvalitě a účinnosti vyznat. Teď však máte jedinečnou příležitost otestovat dezinfekční gely Sterillium Protect & Care Gel od společnosti HARTMANN – RICO, které se ještě donedávna používaly pouze v nemocnicích.

Dezinfekční gely jsou skvělým pomocníkem nejen doma, ale i na cestách a všude tam, kde si nemůžete umýt ruce vodou a mýdlem. I když v obchodech seženete řadu čisticích gelů, ne všechny jsou proti infekci účinné. Proto je potřeba číst informace na etiketách. Spolehnout se můžete na přípravky, které jsou označeny jako virucidní, virucidní na obalené viry nebo přímo účinné proti koronaviru.

Stop virům a bakteriím

Toto široké spektrum účinnosti má nový dezinfekční gel Sterillium Protect & Care. Díky vysokému obsahu alkoholu (85 % ethanolu) dokáže zničit 99,99 % virů i bakterií a proti koronaviru působí už za 15 sekund. Dezinfekce, která je k mání ve třech velikostech, je navíc obohacena o parfém a díky komplexu pečujících látek hydratuje pokožku a zanechává ruce příjemně hebké.

Nyní máte jedinečnou možnost vyzkoušet ho na vlastní kůži a poznat, čím se chrání naši lékaři a další zdravotnický personál.

Autor: Hartmann Rico

Staňte se našimi testery!

Jak se přihlásíte? Je to velmi snadné. Stačí vyplnit krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit na nového pomocníka v boji proti koronaviru. Přesně 50 z vás dostane dezinfekční gel Sterillium Protect & Care na otestování. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem o průběhu zkoušení. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Chraňte své zdraví!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...