Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

100 % čtenářek doporučuje tyto houbičky na nádobí. Máte je doma i vy?

100 % čtenářek doporučuje!
28. června 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Tak to tady ještě nebylo. Vy, naše čtenářky, jste měly možnost otestovat houbičky na nádobí PUR Active od Viledy. A všechny jste z nich byly nadšené a doporučily byste je dál.

Co se testovalo?

Značka Vileda přišla na trh se speciálně upravenými houbičkami na mytí nádobí. PUR Active jsou přímo určeny na mytí jemných povrchů. Poradí si i se zaschlou špínou a nádobí zůstane neporušené. Jejich velká výhoda je, že mají celistvý povrch a dovnitř se nedostanou žádné nečistoty. Vydrží tak mnohem déle než běžné houbičky. Mají ergonomický tvar a lépe tak sedí v ruce. I naše čtenářky si těchto pozitiv všimly.

Bez těchto houbiček už ani krok

Mytí nádobí už nemusí být řehole, když budete mít ty správné pomocníky. A čtenářky Blesku pro ženy asi opravdu objevily zlatý důl v péči o nádobí. Všechny testující se na 100 % shodnou, že mohou houbičky doporučit ostatním. Můžou se spolehnout, že houbičky zatočí s každou špínou a něco vydrží. Je to dobrá investice a usnadní vám práci.

Čtenářky mají jasno: Tyhle houbičky stojí za to!

Maximální spokojenost při očistě pomocí houbiček. Ráda peču chléb z kvásku, těsto zanechalo stopu na houbičkách, ze kterých šlo velmi lehce dolů. Dost toho vydrží. I po dvou týdnech používání jsou jako nové,“ říká čtenářka Gabriela.

Ta pravá péče pro vaše nádobí
Autor: Vileda

Houbičky střední velikosti skvěle padnou do ruky. Díky inovativnímu tvaru se dostanu i do nejmenších záhybů nádobí. Jemné povrchy můžu díky speciální vrstvě na teflon vzít i drsnou stranou houbičky bez obav z poškrábání. Moc se mi líbí barevné varianty PUR Active, protože se dají krásně použít na rozlišení, která houbička se používá pro jaký druh nádobí,“ říká čtenářka Jana.

Nejvíce oceňuji výdrž houbiček. Klasické houbičky na nádobí se brzy roztrhají a po několika použitích už se s nimi vůbec nedá pracovat. Houbičky Vileda PUR Active jsou v tomto ohledu takřka dokonalé. Vydrží jako nové strašně dlouho. Pro mě jsou to ušetřené peníze a trochu také ekologie. Co se týká účinnosti mytí, tak samozřejmě záleží na mycím prostředku, ale mechanické odstraňování nečistot je jednoduché a rychlé. Povrchy houbička nepoškrábe. Na teflon je naprosto super, plasty také myje šetrně,“ říká čtenářka Michaela.

Houbičky mě nadchly. Úžasný povrch houbičky je i po 14 dnech netknutý a stále čistý. Myla jsem s nimi po smažení, po zadělávání kynutých těst a vše zvládly. Na ostatních houbičkách zůstávaly žmolky, kterých jsem se už nezbavila, a musela je vyhodit. Dokonce i super na rendlíček od smažených vajíček. Dále pak oceňuji rychlost mytí – žádné dlouhé drhnutí nádobí,“ říká čtenářka Monika.

Tyto houbičky jsou perfektní. Skvěle sedí v ruce, dlouho vydrží, jsou příjemné a mám pocit, že jsou neustále fresh. Pogumovaná strana se neničí a vydrží dlouho v původním stavu. Hodí se na všechny druhy nádobí,“ říká čtenářka Marie.

PUR Active houbičky od značky Vileda jsou k dostání v několika velikostech a baleních

Střední velikost je k zakoupení od 34,90 Kč. Střední variantu ve verzi 3+1 Color Edition pořídíte od 51, 90 Kč. K dostání je i vysoké provedení houbiček s integrovaným chráničem na nehty a to od 36,90 Kč. Více informací najdete zde.

Související články
Video se připravuje ...