Středa 15. května 2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl
Polojasno 23°C

Dotestováno: U pracího gelu Perwoll vás nadchla vůně i péče o barvy

29. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Perwoll už roky láká zákazníky na svou péči o tkaniny. Nyní s novým složením Triple Renew slibuje vyčištění, provonění, a dokonce i návrat původní krásy vašim oblíbeným starším kouskům. Jestli to tak opravdu je, jste hodnotily na základě čtenářského testování. Jak to dopadlo?

O vyzkoušení pracího gelu Perwoll Color byl velký zájem, za který děkujeme. Po odeslání padesáti vzorků jsme všechny testující nechali vyplnit dotazník. V něm měly čtenářky vyjádřit svou spokojenost s různými vlastnostmi produktu, jako je třeba účinnost při odstraňování skvrn nebo zachování kvality a barev prádla. Výsledky testování dopadly pro Perwoll Color velmi příznivě, prací gel získal výbornou odezvu.

Krásná vůně u vás zabodovala nejvíc

Krásnou svěží vůni jste u pracího gelu Perwoll Color oceňovaly nejčastěji. A to nejen v části dotazníku, kde jsme se na ni ptali – 76 % z vás příjemnou vůni výslovně vyzdvihlo také ve slovních komentářích v závěru. Z nich jsme se dozvěděli i to, že prádlo vonělo i po uschnutí, vůně se vám zdála dostatečně silná, ale přitom příjemná a ne vlezlá.

Oceňujete nejen barvy, ale i zachování tvaru oblečení

V testování se potvrdilo, že Perwoll to s barvami umí. V recenzích si čtenářky pochvalovaly nejen perfektní zachování výrazných barev, ale i jejich oživení.  Všímaly si také toho, jak gel dokonale chrání tvar oblečení, které po vyprání zůstává stejně působivé jako při prvním nošení.

Jemnost k pokožce

Mnohé z vás také zdůrazňovaly, že je prádlo po vyprání příjemné na dotek a zachovává si svoji měkkost, což je důležité pro pohodlné nošení. Tuto vlastnost vítaly hlavně ty čtenářky, které mají citlivou pokožku nebo se obávají možného poškození tkanin při praní.

A jak přesně jste hodnotily?

Celkem by Perwoll Color doporučilo celých 92 % z vás.

Gel Perwoll předčil moje očekávání. Prádlo vyprané v tomto gelu je nádherně voňavé, hebké a dokonale čisté. Skvělý produkt.

Pro mě je důležité, aby prací prášek vypral jak skvrny, tak i uchoval barvu a prádlo vonělo čistotou. Perwoll toto vše splňuje a za to jsem moc ráda. Je skladný a díky uzávěru vím, kolik dávky mám dát. Určitě budu doporučovat ostatním známým.

Na gelu se mi líbila jeho vůně, snadné použití, neulpívá na prádle po vyprání a prádlo je po něm čisté a hebké.

Nový Perwoll gel je velice jemný k vláknům, šetrný k barvám, oblečení ochrání, a přitom je čisté. Krásně voní, barvy zůstávají výrazné, vlna je měkká a příjemná na dotek. Je jemný k pokožce, a tak jej používám i na praní věcí pro pejska, protože mu nijak nevadí.

Perwoll je zázračná tekutina, která vypere téměř každou šmouhu, a jako bonus nádherně voní.

Prací gel Perwoll mě velmi příjemně překvapil a to hned na několika frontách, ale důležité je především to, že prádlo po vyprání v něm bylo opravdu krásně stálobarevné, barvy jakoby oživené, nádherně vonělo a bylo skutečně čisťounké.

Video se připravuje ...