Středa 15. května 2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl
Polojasno 23°C

Tento týden v Ulici: 78letá Nyklová neukočíruje žárlivost, Herman odkryje slupku tvrďáka!

29. dubna 2024 | 06:00

Divácky oblíbený seriál Ulice vypráví příběhy svých postav na TV Nova již téměř devatenáct let každý všední den. Celkem pravidelně se v Ulici proto slaví také První máj, lásky čas. Nejinak tomu bude i letos, kdy první květnový den inspiruje k velké romantice Jirku Hermana a k zamilovaným vyznáním například Vildu Burdu, Michala Klímu nebo jeho tátu Vítka. Zároveň ale dojde i na překvapivé zprávy u Klímových i tradiční školní zvraty. Co všechno přinese Ulice?  

Žárlivá scéna v podání Nyklové

Zamilovaný člověk občas dělá takové věci, že se jeho okolí nestačí divit. A je úplně jedno, jestli mu je patnáct nebo sedmdesát. Vilma Nyklová je toho skvělým příkladem. Přestože jen září a na každé setkání s Vildou se těší jako zamilovaná školačka, má to malý háček. Vilma začne natolik žárlit, že si tím zkazí nejen dnešní rande… Proč Vilma udělá Vildovi žárlivou scénu? A proč z toho bude mít nakonec hlavu v pejru také Lumír, jenž dostane od matky i Kateřiny další velkou lekci?   

Na ukázku tohoto týdne se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Voyo

Rezignace

Jak si zachovat chladnou hlavu, když se člověku začne všechno sypat pod rukama? Irena Landová si myslela, že se Soninou pomocí ředitelování bez problému zvládne. Teď ale zjišťuje, že jí to začíná přerůstat přes hlavu. Dnes se dostane do bodu, kdy se Soně svěří, že chce na svou funkci rezignovat. Přitom nemá nejmenší tušení, co všechno se v posledních dnech odehrálo za jejími zády, jaká je pravda o jejím selhání… Proč chce Landová praštit s ředitelováním? Jak na to Soňa zareaguje? Kdo a jak se na pochybení Landové podepíše?

Lásky čas

První máj, lásky čas, den, který si chtějí užít všichni zamilovaní bez rozdílu věku, den, ke kterému neodmyslitelně patří romantika a polibek pod rozkvetlou třešní. Velké romantické překvapení chce Gábině přichystat i Jirka Herman, jenž se kvůli tomu pustí dokonce i do pečení. A nejen to. Večer hodlá Gábině splnit všechna její přání, a tak spolu podniknou i něco, co by do Jirky nikdo neřekl… Co? Jaké překvapení má pro Jirku Gábina? A proč jim bude chtít jejich hezký večer zkazit Jirkův otec?

Klímovy čeká pořádný šok

Od čeho by se měla odvíjet výše trestu? A kdy by se měl člověk za sebe rázně postavit, i když nepopírá svoji vinu? Klímovi jsou jako rodina opět pevně semknutí, aby podpořili Ivu, která se dozvěděla na státním zastupitelství špatné zprávy. Pro všechny je to docela šok, nikdo nechápe, jak je něco takového možné. „Tohle je tak nehorázný,“ zuří Michal při představě, co mámu i je čeká. Jak to vidí Elen? A co si o tom myslí ostatní?

Hra na šéfku

Dění v práci občas člověka natolik pohltí, že zapomene vypnout i v soukromí. To se v poslední době děje také Soně, která si začíná hrát na velkou šéfku. Prokopa bere nejen jako svoji vrbu, ale také jako podřízeného, jenž by měl přispěchat na pomoc pokaždé, když to ona potřebuje. Tentokrát ale Soňa tvrdě narazí. Prokop si od ní totiž nemíní nechat všechno líbit. A dost důrazně jí to dá najevo… Co se mezi nimi stane? Co je pro Soňu docela velká ťafka?    

Autor: Žaneta Podlahová