Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: David se konečně vrací! Robertovi teče do bot

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
9. října 2017 | 10:00

V Ulici se i tento týden ponese ve znamení lásky, vášně a zlomených srdcí. David se konečně vrací z Rakouska a bude se muset rozhodnout, jestli chce zůstat s Alenou, nebo si konečně přizná, že je zamilovaný do Terezy. Vášnivé přivítání by mu mohlo v mnohém napovědět. Co ale čeká další postavy vašeho oblíbeného seriálu Ulice?

David a Tereza

Zodpovědný David se rozhodl ještě zapracovat na svém vztahu s Alenou, ale měsíc v zahraničí byla hodně dlouhá doba na to, aby měl čas přemýšlet. Navíc spolu s Terezou moc nekomunikovali a z přivítání po návratu je jasné, že se jim po sobě docela stýskalo. Jak to celé dopadne? Přizná si David konečně, že jeho vztah s Alenou nemá smysl, když je zamilovaný do Terezy?

Lucka a Matěj

Matějovi se moc líbí Terezina žákyně Lucka a jeho balící taktiky nesou kýžené výsledky. Jenomže asi bohužel silnější, než si Matěj představoval. Zatímco on zatím bere randění s mladou maturantkou vcelku nezávazně, Lucka je zamilovaná až po uši. Není divu, že tento rozdíl brzy vyplave na povrch. Záleží Matějovi na Lucce natolik, aby šel do vztahu naplno?

Robert a Evžen

Robert dál rozjíždí svoji hru, jak si omotat kolem prstu nejen Adrianu, ale také celou její rodinu. Vidina baráku je pro něj velká, ale ne tolik, aby si odpustil další ženy. Takže i když s peškovými vyrazí na chatu rybařit, musí s dalšími ženami flirtovat alespoň po telefonu. Jenže právě při takovém telefonátu ho  přistihne Evžen. Dokáže se z toho i tentokrát Robert šikovně vylhat, nebo ho Adriana konečně prokoukne?

Franta a Anička

Franta má skvělou novinu - Skyler dostala nabídku odletět na tři měsíce pracovně do Ameriky. Jenomže Aničce se ten nápad vůbec nelíbí. Skyler je přeci mámou ročního dítěte a měla by být s ním. Mladí rodiče v tom ale žádný problém nevidí a přichází s jednoduchým řešením. Jaké bude a jak to Anička skousne?

Autor: red