Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ukázka z Ulice: Konečně vášnivá akce mezi Gábinou a Alešem!

Video se připravuje ...
Mezi Gábinou a Alešem přeskočí pořádná jiskra!
VIDEO: TV Nova
3. října 2017 | 10:46

Co se stane tento týden v Ulici? Přestože měsícem lásky bývá zpravidla květen, v Ulici se to pravé jiskření odehraje na začátku října. Jenomže se to, jako vždy, neobejde bez drobných komplikací. Komu se bude v lásce dařit a komu štěstěna moc přát nebude?

Vášeň mezi Gábinou a Alešem

Alešovi se sice Gábina moc líbí a balí ji intenzivně už měsíc, začnou mu ale docházet nervy s tím, že na sebe nemají vůbec čas, protože Gábina je v jednom kole. Rozhodne se s ní proto promluvit, a Gábina se tak bude muset na chvíli zastavit a zamyslet. Neutíká jí náhodou kvůli neustálému shonu něco, po čem vlastně touží? Vášnivý polibek dává tušit, pro co se asi Gábina rozhodne.

Lucka a Matěj jdou na rande

Matěj Lucce v Coolně tajně dal své telefonní číslo a zabralo to! Mají naplánované první rande. Jenomže Matěj netuší, že sympatická blondýnka je žačkou Terezy. Ta dá bráchovi jasně najevo, že se jí jeho nový objev příliš nezamlouvá. Jak na to Matěj zareaguje? Bude se s Luckou dál vídat?

Márovi rupnou nervy

Mezi Márou a Karlou to v posledních dnech nebylo zrovna zalité sluncem, ale Mára to rozhodně nehodlá vzdát! Také díky tomu nastane tomuto komplikovanému páru sladké usmiřování. Jenomže Mára má ještě jeden problém: maminku Věrku, která má nutkavou potřebu se dospělému synovi montovat do života. A názor má samozřejmě i na jeho novou partnerku. Co Márovi řekne, že mu už dojde trpělivost? A zařadí Věrka konečně zpátečku?

Seriál Ulice běží v televizi už neskutečných dvanáct let a za tu dobu se v něm vystřídalo mnoho herců a hereček. Připomeňte si je ve fotogalerii:

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>