Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Děti na prázdninách? Využijte toho! Oživte svůj vztah i sex

  • Děti na táboře nebo u babičky? Hurá! Chovejte se jako zamlada
    10. července 2015 | 06:00

    Děti na prázdninách, paráda, to znamená více času! Ideální na to, abych jim uklidila šuplíky a dětský pokoj, zajela za mámou a večer vyšamponovala koberce, protože jsem jenom luxovala. Dál je potřeba... Stop! Co kdybyste místo obvyklého oprašování domácnosti zkusila oprášit váš vztah a s ním i milostný život? Uklízet můžete i za přítomnosti dětí, ale jsou věci, které si mnohem lépe užijete bez nich. Co takhle dát si romantické osvěžení? Můžete vyzkoušet některé z následujících tipů. 

  • Líbejte se

    Hvězdy vám poradí, jak zapůsobit na muže svých snů.
    Autor: isifa.com
    Základní krok k oživení vašeho vztahu. Dejte nejen slovy, ale i svým tělem najevo, jak moc ráda s druhým jste. Poležte si ráno chvíli spolu v posteli a obejměte se. Dejte si u snídaně pusu, aniž byste si u toho museli vyslechnout komentáře dospívajících potomků. Vášnivě se polibte na rozloučenou i na přivítanou.
  • Buďte krásná

    žena v zrcadle
    Autor: Shutterstock.com
    Teď když nemusíte ráno jedním okem sledovat děti a druhým hodiny, když nemusíte dělat svačiny a podepisovat domácí úkoly na poslední chvíli, máte konečně čas na to, být opravdu krásná. Upravte si vlasy, namalujte se a vyberte ze skříně to, co jindy přeskočíte jako "nepraktické". Dnes můžete zvolnit. A pokud se budete cítit dobře vy, bude vás tak vidět i váš partner.
  • Komunikujte

    Přes mobil se během okamžiku stanete součástí sítě sexuchtivých dobrodruhů
    Autor: shutterstock
    Děti a péče o ně mnohdy vyčerpají vaši zásobu komunikace na celý den. Teď je to jinak. V práci nemusíte myslet na to, jestli je stihnete vyzvednout včas z kroužku nebo jestli si dnes správně zapíšou domácí úkol. Místo toho můžete myslet na partnera a napsat mu, že se na něj těšíte. A když jste spolu, řekněte mu, co na něm obdivujete a oceňujete. Za co si ho vážíte a proč ho máte ráda. On to rád uslyší, a pro vás tak není špatné si to zopakovat!
  • Vraťte se k tomu, co fungovalo

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Milovali jste jen tak nasednout do vlaku a vystoupit na šesté zastávce, ať tam bylo, co tam bylo? Četli jste si rádi ráno v posteli celé dopoledne? Chodili jste do kina, měli jste oblíbenou hospodu, hráli jste spolu ping-pong? Zkuste se vrátit na místa, kde vám bylo dobře, a užijte si to tam. Nenechte se znervóznit tím, že už nemáte takovou kondici jako dříve. Nebo že z vaší oblíbené hospody je luxusní podnik, na jehož návštěvu zrovna nemáte náladu. Dřív to nebyl problém, šlo se o kus dál. Tak proč ne teď?
  • A zkuste i něco nového

    Autor: Shutterstock.com
    Vždycky jste strašně chtěla vystoupat na kopec za městem, ale nikdy na to nebyl čas? Chtěla jste zkusit protancovat celou noc v klubu, chtěla jste zkusit romantický wellness pobyt, kde o vás budou pečovat? Chtěl by váš drahý zkusit laser game nebo snad vyjet na cyklostezku na in-linech? Zkuste si promluvit o vašich návrzích a přijít na něco, co by bavilo vás oba.
  • Překvapte se

    Vyberte si pro masturbaci místo, které vám nejvíce vyhovuje. Třeba ve vaně můžete svou ruku skrýt.
    Autor: Shutterstock.com
    Zkuste druhého překvapit. I toho, kdo překvapení nesnáší. Nemusíte hned kupovat zájezdy do Paříže nebo do Thajska. Stačí koupit druhému něco dobrého, i když se zrovna nic neslaví. Můžete například vyzkoušet tu šílenost, jako je koupel ve vaně při svíčkách. V lepším případě zjistíte, že si nemáte kde opřít ruce, v horším vám trochu chytnou vlasy a vy zjistíte, že je vlastně dobře, že to neděláte častěji. Další den se možná spokojíte s tím, že partnerovi zavážete oči a odvedete si ho tam, kde ho chcete mít právě teď.

  • Dejte si rande

    První rande po letech, někdy to pro ženu může znamenat hotový horor
    Autor: shutterstock
    Zkuste si dát rande. Nevyrážejte večer do restaurace nebo kina spolu jako běžně. Pokud potřebujete po práci sprchu a čas na zušlechtění, udělejte si doma rozpis, abyste se tam nepotkali. Dejte si záležet a potkejte se rovnou na místě. Nemusíte nutně hrát erotické hry na přísnou učitelku a žáka, který propadá. Stačí, když si budete spolu povídat a dáte si skleničku.
  • Buďte i sama se sebou

    Vytvořte si doma dokonale voňavé kokosové lázně pouze z přírodních surovin!
    Autor: Shutterstock.com
    Oživení vztahu neznamená, že musíte každou volnou chvilku strávit spolu. Oba z vás potřebují čas pro sebe, na své záliby a na relax. Pokud chce partner jít někam s kamarády, neznamená to, že vás nemá rád. Udělejte to samé – vyrazte si s kamarádkou, pusťte si film, na který jste dlouho neměla čas, prolenošte večer ve vaně s knížkou. Uvidíte, že se budete na druhého i více těšit.

    Všechny tyto tipy asi nestihnete realizovat za jediný týden, kdy děti hlídá babička. Zkuste to, co vás oslovilo, zbytek si nechte na jindy. A pokud by se vám podařilo prožít hezké chvíle a zopakovat si je častěji, i když děti nebudou pryč, uděláte pro svůj vztah opravdu mnoho.

Autor: is
Diskuse ke článku
.