Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Plynaři pomohou s výměnou starých topidel

6. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Letošní zima pomalu končí, a i když tentokrát nebyla příliš tuhá, přesto u mnohých z nás prověřila aktuální stav plynových spotřebičů, které se starají o vytápění našeho domu nebo bytu. Pro ty, kteří zjistili, že tento stav není právě nejlepší a jejich plynové spotřebiče již dosluhují, nabízí nadcházející jarní a letní období ideální příležitost něco s tím udělat.  

 

Se zajímavou nabídkou pro své zákazníky, využívající pro vytápění lokální podokenní topidla značky GAMAT přichází Pražská plynárenská. Ve spolupráci s výrobcem zmíněných topidel, společnosti GAMAT CZ, nabízí za výhodných podmínek výměnu starých typů za nové a moderní modely. Topidla Gamat jsou v tuzemsku historicky známá také jako „vafky“ a  mají dlouhodobou  tradici. V řadě domácností, kde se jimi topí, jsou však instalovány nepříliš ekonomické modely starší patnáct a více  let.

Moderní typy topidel Gamat jsou dnes vybaveny lepšími regulačními a bezpečnostními prvky. Zákazník tak při stejném výkonu topidla ušetří až 15 % nákladů na plyn. Další velkou výhodou je, že provedení nově vyráběných topidel je z hlediska přívodu plynu a odtahového systému stejné, jako u původních modelů. Tím při výměně odpadá nutnost stavebních či instalačních úprav, které by byly nutné při instalaci jiného typu topidla a tvořily tak nezanedbatelnou položku na účtu. Samotná výměna je navíc  díky výše uvedenému jen otázkou přibližně hodiny.

Autor: www.ppas.cz

Domácnosti, které dosud využívají starší topidla typu RGA 4/411…441 (Gamat 4000), je mohou vyměnit za moderní model GAMAT 473. Namísto typu 3/331…341 (Gamat 3000) přichází nový GAMAT 373 a  starší typ  461 lze nahradit modelem GAMAT 471. Nabídka je nyní rozšířena také o topidla s odtahem spalin do komína. A to ve výkonech od 2 do 9 kW.

Při využití komplexní služby, tedy nákupu spotřebiče včetně montáže, je účtována nižší sazba DPH. Montážní a instalační práce, stejně tak jako ostatní související služby, jsou zákazníkům Pražské plynárenské poskytovány za zvýhodněné ceny. Společnost se navíc, při splnění určitých podmínek, může na výměně topidel u svých zákazníků po dohodě i finančně podílet.

Více na www.ppas.cz

Související články