Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak by měl vypadat dětský pokoj pro malé Kozorohy?

23. prosince 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud máte doma přecitlivělé, hyperaktivní nebo ctižádostivé dítě, zamyslete se nad tím, jak má vybavený svůj dětský pokoj. Podle znamení zvěrokruhu mají totiž děti narozené v různých obdobích jiné potřeby, emoce a také je ovlivňují různé barvy a uspořádání nábytku a doplňků dětského pokoje. Podle astrologů má každé znamení zvěrokruhu schopnost reagovat příznivěji na některou z barev.

Dítě narozené ve znamení kozoroha (22. 12. – 20. 1.) je ctižádostivé, praktické a nerado sní. Rádo si plánuje čas a potřebuje řád a disciplínu. Na první pohled je kozoroh odměřený, ale mívá značný smysl pro humor. Děti narozené v tomto znamení mají rádi prostředí, které je strohé a jednoduché. Vybavení jejich pokoje by tedy mělo odpovídat jejich povaze. Vladimír Kubeš, který se zabývá výrobou a designem dětského nábytku ve firmě Montero, doporučuje pro malé kozorohy účelně vybavený dětský pokoj s takovými doplňky, které zbytečně neodvádějí pozornost dítěte. Z nabídky českého značkového nábytku je vhodná nábytková řada Donald, která je vyrobená z kvalitní laminátové eko dřevotřískové desky českého původu s vysoce odolnými ABS hranami v barvě buku. Přední plochy zásuvek je možné mít v barvě, kterou si dítě zvolí. Při výběru barvy zásuvek je potřeba myslet také na barevné kombinace textilních doplňků k postelím Donald. Když dítě vyroste, stačí pak  textilní doplňky odebrat a z dětského pokoje se rázem stane studentský.

Autor: Commservis

Kozorohové jsou dobří lékaři, vědci a také učitelé. Najdeme je často na vedoucích pozicích. I v povoláních, které je nebaví, dokážou dosáhnout znamenitých výsledků. Dětská duše i hlava je složitý celek, ale při vhodných podnětech, které by měly být v dětském pokoji, svému dítěti značně pomůžete při cestě životem.

Související články