Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fisher-Price vybrala 10 nejoblíbenějších hraček a snížila jejich ceny o 25%.

17. února 2012 | 13:12
Prezentace klienta |

Společnost Fisher-Price, jejíž tradice sahá až do roku 1931, připravila pro všechny milovníky kvalitních hraček mimořádnou evropskou akci – 10 nejoblíbenějších hraček je možné od 15. 2. 2012 zakoupit u vybraných prodejců za cenu zvýhodněnou o 25%.

Výrobce hraček Fisher-Price už od svého založení v roce 1931 vyvíjí a testuje všechny své hračky ve vlastním Dětském výzkumném centru za aktivní asistence psychologů, pedagogů, rodičů a odborníků nejpovolanějších – dětí. Přímá zpětná vazba z pozorování hry dětí nejen v herní laboratoři, ale i v domovech zákazníků nebo z rozhovorů s rodiči, pomáhá společnosti vyvíjet zábavnější a podnětnější hračky. Součástí práce Dětského výzkumného centra je také hodnocení nezávadnosti a trvanlivosti hraček Fisher- Price, na což je kladen velký důraz.

Autor: Mattel Czech Republic

Nyní si můžete z toho nejlepšího od společnosti Fisher-Price vybírat za akční ceny o 25 % nižší. Spektrum těchto 10 nejoblíbenějších hraček zahrnuje vzdělávací obsah vhodný pro věkové rozpětí 0m+.

Již od narození pomáhají hračky Fisher-Price stimulovat zrakové dovednosti dítěte a podporují jeho uvolnění, Aktivní kolotoč se zvířátky 2 v 1 určený právě pro věk 0m+ nabízí nejmenším dětem kromě uklidňující ukolébavky také možnost pohrávat si se zvířátky na provázcích, nebo je z kolotoče vyjmout a hračkami se aktivně bavit. Později oceníte Hudební hrací dečku plnou rozmanitých zákoutí, jež je vhodná pro ležící i sedící děti, podporuje koordinaci zraku a pohyb, zlepšuje jemnou i hrubou motoriku a nabízí dítěti možnost prozkoumávat tajemná místa tohoto barevného světa.

Autor: Mattel Czech Republic

S přibývajícím věkem jsou děti stále zvídavější a šikovnější, proto již od 6 měsíce můžete jejich vývoj stimulovat např. pomocí velmi oblíbených Kroužků na tyči, které kromě podpory koordinace zraku a pohybu rukou rozvíjejí fantazii a posilují vizuální schopnosti dětí.

Autor: Mattel Czech Republic

K tomu nejlepšímu ze široké škály výrobků společnosti Fisher-Price patří bezesporu i Mluvící pejsek, určený pro děti od 6 do 36 měsíců. Pestrobarevná hračka plná nečekaných překvapení v podobě kontaktních bodů a zvuků naučí Vaše dítě pochopit příčinu a důsledek, zlepšuje myšlení a vnese do dětské hry další zábavu a hlasitý smích.

Autor: Mattel Czech Republic

Pro děti, které již dospěly do věku 12+ a pokouší se o své první krůčky, je v akci společnosti Fisher-Price připraveno pomoci Vašemu dítěti v tomto zlomovém období i Hudební chodítko 2 v 1, které dítě v chůzi podporuje, zlepšuje jeho rovnováhu a koordinaci. Součástí chodítka je také hudební panel, dítě tak může pracovat na rozvíjení své šikovnosti a důvtipu. Za svoji snahu bude následně odměněno příjemnou melodií. A vy si můžete spolu s dítětem toto výjimečné a fascinující období v jeho vývoji radostně prožít.

V nabídce 10 nejoblíbenějších hraček jsou ale i další zábavné a kvalitní výrobky, které spolehlivě pobaví a poučí Vaše děti.

Hrajte si se svými dětmi, smějte se s nimi a pomozte jim v jejich rozvoji! Ve vaší snaze jsou Vám připraveny být nápomocny i hračky společnosti Fisher-Price, nyní navíc v jedinečné evropské akci- 10 nejoblíbenějších hraček od společnosti Fisher-Price od 15. 2. 2012 u vybraných prodejců za zvýhodněnou cenu o 25% nižší!

Více najdete na www.hracky-fisher-price.cz