Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nákupy s Maminkou v hračkářství nadchly čtenářky, dorazily i slavné maminky

Video se připravuje ...
Nákupy s Maminkou, event v Hamleys upravený
VIDEO: Maminka.cz, Supermamy.cz/Igor Hellebrandt
22. listopadu 2017 | 06:00

Čtyři dny výhodných nákupů si mohly užívat čtenářky časopisu Maminka minulý týden v rámci akce Nákupy s Maminkou. Vše vyvrcholilo setkáním v pražském hračkářství Hamleys. 

Tradiční Nákupy s Maminkou  - letos v pražském hračkářství Hamleys  - přišly podpořit také slavné maminky se svými dětmi. Spolu s dalšími matkami si užily nákupů se slevami i programu pro děti. 

Vrcholem nákupní horečky byl sobotní event v pražském hrařkářství Hamleys, na který dorazily i známé maminky, například Vlastina Kounická Svátková, Emma Smetana a Jana Bernášková se svými potomky. Jediná Emma Smetana nechala svou malou dcerku Lennom Marlen doma. Všechny tři maminky potom společně s šéfredaktorkou časopisu Maminka Alicí Rossi pokřtily listopadové číslo Maminky, jehož byly všechny tři tváří.

Součástí listopadového čísla časopisu Maminka byly slevové kupóny do vybraných obchodů a eshopů, ve kterých čtenářky maminky mohly ve dnech 9. - 12. listopadu využít významných slev.

Nákupy s Maminkou potom vyvrcholily v sobotu 11.11. v hračkářství Hamleys, kde byl po celý den připraven pro čtenářky a jejich děti bohatý doprovodný program, tvůrčí dílničky a vystoupení klauna Ferdy. Čtenářky si zde také mohly vyzvednout dárky za své nákupy, a to v podobě přesnídavek, knížek nebo modelovací hmoty.

Tvůrčí dílničky i vystoupení klauna Zatímco děti si mohly vytvořit v hračkářství originální vánoční dekorace v tvůrčí dílničce, jejímž partnerem byl Herkules, nebo si pohrály s modelovací hmotou Paulinda, tak rodiče měli možnost mezitím okouknout rostoucí oblečení pro děti Chiarro nebo si vychutnat kávu Illy, která byla pro návštěvníky s kupónem z tištěné Maminky zdarma.

Zkrátka však nepřišli ani ti nejmenší, pro ty byla připravena zdravá svačinka v podobě ovocných přesnídávek od firmy Nestlé, které jejich maskot nestíhal doplňovat, jak velký byl o ně zájem. Malí šikulové, kteří se navíc pochlubili svými výtvory na stánku značky Nivea, získali jako ocenění krém ve vánočním balení zdarma.

Jak to na celé akci probíhalo se můžete podívat ve fotogalerii:

Autor: Maminka.cz