Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlatíčka 2015: Po napínavém finále se Zlatíčkem stává Klaudinka!

9. června 2015 | 12:35

Ještě půl hodiny před koncem hlasování to vypadalo, že se Zlatíčkem Česka stane roční Milánek, který měl zhruba o tisíc hlasů více než druhá v pořadí Klaudinka. Ale jak už to tak bývá, do poslední minuty si nemůžeme být jisti naprosto ničím. A tak nakonec soutěž Zlatíčka 2015 vyhrál tříměsíční smíšek Klaudinka.

 

Na druhém místě se umístil Milánek.
Autor: archiv soutěže
Takto napínavý závěr soutěže jsme dlouho nezažili, až do poslední chvíle skutečně nebylo jasné, jak finální pořadí skončí. I když se horkým favoritem zdál být roční Milánek, nakonec ho porazila tříměsíční Klaudinka. Celý souboj o první a druhé místo pak z klidného třetího místa pozorovala čtyřletá Verunka. 

Rozdíl mezi prvním a druhým místem je pouhých 48 hlasů! Můžeme tak gratulovat Klaudince Zvonkové z Mikulova, která vyhrává 30 000 korun. Druhý Milánek Procházka získává 15 000 korun a třetí Verunka Vašková 10 000 korun. Ani další Zlatíčka až do patnáctého místa však neodejdou s prázdnou. Na čtvrtém a pátém místě získávají jízdní kola Amulet dle vlastního výběru. To se týká Kubíka Haberlového a Elišky Heřmanové.

Třetí místo obsadila Verunka.
Autor: archiv soutěže

Na šestém až desátém místě se výherci mohou radovat z cestovního kufru Skip Hop. Z dárku se můžou radovat Tommy Nguyen, Ondřej Slavíček, Petr Kolařík, Adámek Radovnický a Pavlíček Holubář. Na jedenáctém až patnáctém místě dostanou výherci batůžek Skip Hop. Hračky si do něj můžou začít skládat Davídek Kafka, Erik Šerý, Eliška Šebestová, Lucinka Oertlová a Laura Jirsová. Všem výhercům gratulujeme!  

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články