Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

RÖMER KING II LS ochraňuje to, co je vám nejdražší

25. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Děti jsou to nejcennější co rodina má, proto se každý rodič, popřípadě osoba přepravující dítě v automobilu, snaží zajistit jim co největší komfort a bezpečí při cestování. Dnešní nabídka trhu nabízí na výběr spoustu produktů od různých výrobců, ale je dobré řídit se rozumem, nikoli nejnižší cenou a stavět se k volbě zodpovědným způsobem.

Česká rodinná společnost Baby Direkt, specializující se na prodej kompletního sortimentu pro děti, nabízí novinku od společnosti BRITAX RÖMER, která je výrobcem jedněch z nejkvalitnějších autosedaček na celém trhu. Dětská autosedačka RÖMER KING II LS představuje maximální bezpečí pro děti, jejichž rodiče nemají automobil s možností ukotvení systému ISOFIX. Výrobce vybavil autosedačku inovativním světelným a akustickým indikátorem pásů, který zajistí dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu. Snad každý rodič si při jízdě automobilem klade otázku, zdali pásy správně zapnul. Nový systém, který společnost BRITAX RÖMER navrhla, myslí za rodiče. Dvojité cvaknutí a rozsvícená kontrolka je ujistí, že pásy byly správně použity a sedačka je bezpečně připevněna. RÖMER KING II LS se umisťuje po směru jízdy a je vhodná pro děti od 9 do 18 kg.

Autor: BRITAX RÖMER

Výrobce ji vybavil dalšími důležitými bezpečnostními prvky, které  jsou u této renomované značky standardem. 5-ti bodový bezpečnostní pás se dokonale přizpůsobí velikosti dítěte. Hluboké a měkce polstrované bočnice zajišťují
v rámci celé sedačky  pohodlnou a optimální ochranu proti bočnímu nárazu. Kultovní design umožňuje sklopení sedačky pro snadné směrování bezpečnostního pásu a zajistí tak menší riziko nesprávného zasunutí pásu. To spolu s chytrým, patentovaným napínáním bezpečnostního pásu zajišťuje, že pás není uvolněný a autosedačka je dokonale upevněna v autě. Další informace o produktu a u jakých autorizovaných prodejců ji lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.

Autor: BRITAX RÖMER

Související články