Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Splňte přání dětem bez domova. Kupte jim dárek, který si přejí

Udělejte radost dětem, které nemají to štěstí být na Vánoce se svými rodiči. Kupte jim dárek!
14. listopadu 2012 | 20:00

Třeba v těchto dnech přemýšlíte o tom, že byste chtěla o blížících se Vánocích potěšit nejen vlastní dítě, ale také děti, které nemají to štěstí trávit Vánoce v kruhu své rodiny. Máme pro vás tip, jak pomoci během malé chvilky!


Mnohé z vás se už určitě setkaly ve větších nákupních centrech s tzv. Stromy splněných přání, ke kterým mohli před Vánocemi lidé nosit dárky pro děti bez domova. Pokud se vám do přeplněných hypermarketů zrovna moc nechce, ale rády podpoříte dobrou věc, pomoci můžete jednoduše- z domova!

charita
Autor: Profimedia.cz

Na stránkách www.stromsplnenychprani.cz najdete přání celkem 691 dětí z dětských domovů z celé České republiky.

Tyto děti napsaly „Dopis Ježíškovi“, ve kterém mu svá přání prozradily. Těm mladším pomohli s hledáním tety či strejdové a mnohé z nich svůj vysněný dárek i nakreslily.

U každého přání najdete kromě fotografie nebo obrázku dárku i křestní jméno a věk dítěte, takže volba, komu pomůžete, je jen na vás. Webové stránky projektu jsou v provozu od  11.11.2012, dárečky můžete dětem kupovat až do 12. prosince.

Projekt Dejme dětem dárek k Ježíšku probíhá ve spolupráci s internetovou nákupní galerií MALL.cz, kde si větší děti z Dětských domovů mohly samy vybrat dárek podle svého přání.

Udělejte před koncem roku dobrý skutek a potěšte třeba jednu dětskou dušičku dárkem od Ježíška- dárkem přímo od vás!

Autor: dit